Välkommen till den jubilerande rödsvarta GIF-familjen 2022!

2021 var ett ovanligt tungt, coronapåverkat, skadefyllt och långdraget fotbollsår för GIFs seniorer, inte förrän i sista omgången sista novemberhelgen kunde kontraktet för div 2 säkras.

Den största glädjeboosten var att vi på ett säkert sätt kunde hälsa vår trogna publik välkomna till våra matcher.

Våra många ungdomar visade dock att det finns hopp om en ljusare framtid för GIFs alla lag under det stora JUBILEUMSÅRET 2022. Det är alltså 100 år sedan en skara ungdomar samlades och stiftade GIF den 28 maj 1922 på Gestgifvaregården i Grebbestad.

Mycket har hänt på den hundraåriga resan, både sportsligt och avseende anläggningar. En gemensam, och mycket viktig, faktor från dag ett har varit den lokala förankringen och stödet från samhälle, privatpersoner och näringsliv.

Det är detta vi idag kallar för PARTNERSKAP, vilket är helt livsavgörande för att GIF skall kunna bedriva den verksamhet vi gör idag.

Inför säsongsstarten för såväl senior- som ungdomslag hoppas vi därför på ett fortsatt stöd från alla tänkbara partners, företag och privatpersoner, så att vi skall klara av utmaningen och kostnaderna som verksamheten medför.

Det är ca 200 olika partners som på olika stöttar oss.

Här kan du se vårt utbud av samarbetsmöjligheter, från ett medlemskap på 250 kr till HUVUDPARTNER med stor exponering - vi gör det partnerskapspaket som passar Dig som vill stötta GIF och vår verksamhet.

Vi vill gärna ha med Dig i GIF-familjen!

Michael Torberntsson
OrdförandeGrattis Hugo, jättekul att få se dig på alagsträningarna ❤️⚽️🖤

Kval till division II
2022-10-29 15:00

ADAS UNITED IF
3-1

Sparvallen konstgräs, Tanumshede
Träningsmatch
2023-02-25 13:00
LANDVETTER IS (b)
Landvetter IP Konstgräs, Landvetter


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.