Välkommen till den rödsvarta GIF-familjen!

2020 var ett underligt år för oss alla, Covid-19 överskuggade våra liv, så ock för GIF.

Det blev en sen start för alla lag, det blev enkelserier och vi saknade alla underbara supporters på arenorna.

Vårt A-lag spelade i div. 2 Norra Götaland under 2020 och kom på en acceptabel fjärdeplats i en jämn serietopp.

Vår övriga seniorer i samverkan med Hamburgsund har gjort fina insatser i div. 6 och div. 7 och båda lagen var på gränsen till avancemang till högre division.

Dessutom har vi drygt 100 ungdomar i olika lag från 7 till 17 år som utvecklas varje år och lägger basen av hemmaspelare i framtida seniorlag. Där vill vi särskilt lyfta fram våra duktiga flickor i F04-06 som blev suveräna seriesegrare.

Inför säsongsstarten för såväl senior- som ungdomslag hoppas vi därför på ett fortsatt stöd från alla tänkbara partners, företag och privatpersoner, så att vi skall klara av utmaningen och kostnaderna som verksamheten medför.

GIF har ca 200 stödjande företag och privatpersoner.

Se här vårt utbud av samarbetsmöjligheter från ett medlemskap på 250 kr till stor exponering som HUVUDPARTNER - vi gör det partnerskapspaket som passar Dig som vill stötta GIF och vår verksamhet.

Vi vill gärna ha med Dig i GIF-familjen!

Michael Torberntsson
ordförande

Trots årets motigheter för A laget med skador och uddamålsförluster måste jag ändå imponeras av lagmoralen som killarna visat upp de senaste matcherna. Trots tidiga mål i baken kämpas det på planen och tränare Jonas finner omdisponeringar och vi vinner matcher. All heder till er alla inblandade för allt kämpande. Nu krigar ni och vi bredvid tillsammans för nytt div 2 kontrakt💪

I förrgår 19:30