28/5 1922

28/5 2022

Om www.grebbestadsif.se

Webbsidan drivs av intresserade medlemmar och utan ersättning.

Då vi tror att människor trivs och gör bäst när de får göra saker de tycker om ställer vi inga andra krav på dem som vill arbeta med vår webbplats än att de följer våra röda trådar och att de håller en god ton.

Därför är det inte alltid så att innehåller motsvarar eller speglar föreningens aktiviteter som helhet, utan snarare vad de som är engagerade och villiga att hjälpa till bidrar med.

Om du saknar något på vår webbplats och har något att bidra med är du välkommen att hjälpa till!

Kontakta någon av oss eller såg bara till när vi ses på Siljevi!

Livescore på grebbestadsif.se

I samband med vår div II-debut började vi använda oss av everysport.com's liverapportering och byggde i samband med detta en livescore-widget som används på sidan.

Den kod som denna bygger på är generaliserad så att även andra föreningar kan använda den för sina lag och serier. Mer information om vår Livescore och Everysports API finns här, tillsammans med de filer som behövs för att göra sin egen version.

Lite statistik för hemsidan

2 982 Jan Svensson
883 Anders Eklund
273 Peter Svensson
162 Johan Thoresson
60 Mikael Albrektsson

Härligt att det nu börjar bli en trupp inför 2023 och en tränare är på plats.

Kval till division II
2022-10-29 15:00