Kenneth Erikssons Minnesfond

Förra året omkom GIF-aren Kenneth Eriksson under tragiska omständigheter.
Han hade innan dess på sin Facebooksida skrivit in sin favoritdikt om Livet, vilket fick stor uppmärksamhet.

Utifrån denna dikt har konstnären Anna von Elern nu gjort en affisch som hon har till försäljning i sitt galleri i Kämpersvik och i Fridas Home vid Hamnplan i Grebbestad. Affischen kostar 500 kr.

Alla intäkter från försäljningen går oavkortat till Kenneths Minnesfond, som familjen startade efter Kenneths bortgång. Pengarna i minnesfonden går till överenskommet ändamål i Grebbestads IF.

I denna nyhet: Kenneth Eriksson

Grebbestads IF gratulerar...
Ella Kullered fyller 23 år!
Hipp hipp hurra!
Det där med att Grebbestad kunde haft fler poäng, ja så resonerar nog dom andra lagens supportrar också om sina lag. Tex så tycker nog Herrestad att dom skulle stängt igen mot oss. Så jag tr... Läs hela inlägget

Benny Guldfot 2024-06-29 20:01 Till Forumet
Senaste matcherna