Oavgjort i genrepet mot Ljungskile

Grebbestad svarade för ett bra genrep och kryssade borta mot div 1 laget Ljungskile.
Grebbestad tog ledningen i öppningen av andra halvlek genom David Björnsson men Ljungskiles kvittering kom snabbt efter.

Bild: David Björnsson i en tidigare match mot Fredrikstad lag 2

Grebbestad genrepade även i fjol mot Ljungskile och blev då överkörda och föll med klara 5-0 och var aldrig med i matchen. Men matchen nu visar att Grebbestad lyft sig bra sedan den matchen.

Mattias Svensson, 1-1 i genrepet borta mot Ljungskile. Ett riktigt bra resultat?
–Ja, det får man väl säga. Det är klart dom spelar ju en division högre och ser man till matchen så är det ett tämligen rättvist resultat. Det är en jämn match.

Efter som jag för ovanlighets skull inte själv var på plats, kan du guida oss genom första halvlek hur den var och jag vet sedan en titt på Ljungskiles hemsida att man hade ett stolpskott genom JT Kamara
–Det är en halvlek där vi startar väldigt bra första 15-20 minuterna. Det var bra både offensivt och defensivt. Sedan tog Ljungskile över i slutet av halv leken. Dom hade ett stolpskott som du säger men vi hade ett par tre bra lägen med. 0-0 i paus var väl ändå inte helt orättvist.

En fin start med tidigt ledningsmål i andra halvlek genom David Björnsson. Berätta om målet
–Det var en frispark som David Björnsson satte direkt i mål från 20-25, snyggt mål. Annars påminde andra halvlek mycket om första då vi hade en bra början även där och sätter 1-0. Dom kvitterade snabbt efter en hörna där Jesper Zetterlund var sista man på bollen för Ljungskile. Vi tröttnar väl lite på slutet men det känns som 1-1 är rättvist efter matchen.

Någon spelare du vill lyfta fram?
–Nej, jag tycker det var som det varit det sista med en väldigt bra kollektiv insats. Vi känns trygga och stabila tillsammans vilket är viktigt.

I denna nyhet: Herrsenior A 2024-03-23 Ljungskile SK 1-1 Ljungskile SK
GAME DAY!
F09 11:00
Herrestads AIF (h)
Sparvallen konstgräs
Lidköping verkar vara bättre än vad många tror. Såg att Ahlafors vände på övertid mot Skövde. Så denna serien känns verkligen oviss.
 
Anonym Igår 07:39 Till Forumet
Senaste matcherna

Herrsenior A Div II Norra Götaland
I förrgår 19:30

Kommande matcher

Herrsenior A Div II Norra Götaland
2024-04-19 19:00

IFK Skövde FK

2024-04-18
Grohed/Ljungskile (b)
Grohedsvallen
2024-04-21
Frändefors/Brålanda (h)
Sparvallen konstgräs
F09, 18:00
Stenungsunds IF (b)
Olssons Trävaror Arena

Huvudpartners 2024


Stjärnpartners 2024


Ungdomssektionens
Guldpartners 2024


Se alla som stödjer GIF

Bli GIF-partner!