Ledarträff på TanumStrand

På lördag den 23 mars anordnade GIF:s styrelse en träff där samtliga ledare i föreningen var inbjudna med tema ledarskap och team-utveckling. Totalt deltog tjugo personer.

Dagen inleddes med frukost, och sedan höll Malin Augustson en kort dragning om RF SISU:s funktion, och hur vi kan nyttja deras hjälp. Därefter berättade ordföranden Magnus Morin lite allmänt om föreningen och vilka som är aktiva i alla olika delar – allt från planskötsel och tvättgrupp till styrelse, ungdomssektion och inte minst alla cirka trettio ledare för ungdomslagen.Pass nummer två hölls av Johan Örtendahl, som med en omfattande erfarenhet av arbete med spelare och ledare på såväl elit- som barn och ungdomsfotboll lyfte många intressanta sidor av hur man kan bli en bättre ledare och lyfta våra ungdomar.Efter en god lunch med trevligt umgänge längs ett långbord, tog Niklas Christensson och Malin Boltorp vid. De hade gjort många år tillsammans som huvudtränare respektive fystränare för IK Rössö, och de pratade om sina tankar kring att arbeta tillsammans som ett team.
GAME DAY!
F09 11:00
Herrestads AIF (h)
Sparvallen konstgräs
Lidköping verkar vara bättre än vad många tror. Såg att Ahlafors vände på övertid mot Skövde. Så denna serien känns verkligen oviss.
 
Anonym Igår 07:39 Till Forumet
Senaste matcherna

Herrsenior A Div II Norra Götaland
I förrgår 19:30

Kommande matcher

Herrsenior A Div II Norra Götaland
2024-04-19 19:00

IFK Skövde FK

2024-04-18
Grohed/Ljungskile (b)
Grohedsvallen
2024-04-21
Frändefors/Brålanda (h)
Sparvallen konstgräs
F09, 18:00
Stenungsunds IF (b)
Olssons Trävaror Arena

Huvudpartners 2024


Stjärnpartners 2024


Ungdomssektionens
Guldpartners 2024


Se alla som stödjer GIF

Bli GIF-partner!