GIFs hemsida och Forum

GIF har en av Fotbollssveriges mest aktuella och löpande uppdaterade hemsidor, det får vi ofta bevis och beröm för. Det är många ideella krafters insatser som gör detta möjligt.

Tyvärr har vi den senaste tiden drabbats av ett omläggningsarbete som gjorts av vårt webhotell, vilket vi inte kunnat råda över. Detta har gett konsekvensen att sidan går upp och ner var och varannan dag, den är osäker och en del funktioner fungerar inte alls.

Som en följd av detta påskyndas nu en sedan länge välbehövlig omskrivning av hela hemsidan för att göra den mer framtidssäker - grunden i dagens hemsida är ju nästan 25 år gammal. Sidan startades år 2000.

Det kommer att ge möjligheter till en del nya funktioner samt att en del gamla funktioner kommer att kunna uppdateras, även om det kommer ta oss ett tag att flytta över allt som funnits i gamla sidan till den nya lösningen.

Grunden i mycket av det som finns på hemsidan är den omfattande databas som bygger på material om GIF, ända från stiftandet 1922, som genom åren dokumenterats av förtroendevalda och ideella krafter i föreningen. All den informationen finns kvar, även om inte allt kommer synas direkt.

Vårt Forum, det öppna diskussionsforumet, har vi de senaste åren i stort sett varit ensamma om. Vi har tittat på många föreningshemsidor i Fotbollssverige och konstaterar att det inte verkar finnas någon motsvarighet. Sociala medier har uppenbarligen tagit över behovet av forum för öppen diskussion.

Styrelsen har beslutat att tillsvidare behålla Forum i dess nuvarande form, men har förtydligat regelverket för att det ska bli väl fungerande. Detta går att läsa här och längst ner i denna nyhet.

I grund och botten handlar det om att hålla god ton, att följa gällande lagar och förordningar och att man har ett personligt ansvar för det man skriver. Det innebär även att vi tar oss rätten att ta bort/dölja sådant som inte följer regelverket i vårt Forum.

Vi vill gärna ha förslag och synpunkter från medlemmar och supporters som kan utveckla vår verksamhet. Men det måste ske på villkor som gör att föreningen och dess ideella krafter och förtroendevalda kan verka i en arbetsmiljö som är sund och kreativ.

Den nya hemsidan ser ut att kunna vara klar för lansering om några veckor. Nu håller vi tummarna för att nuvarande server är tillräckligt stabil för att klara dessa veckor.


Siljevi den 21 mars 2024

Magnus Morin
Ordförande
Grebbestads IF****************


Policy för Grebbestads IF´s Forum


Beslutad av styrelsen 2024-03-19


Grebbestads IFs Forum är idag en unik företeelse i Fotbollssverige och den självklara platsen att diskutera sådant som rör Grebbestads IF. Vi vill att det skall vara ett diskussionsforum med högt i tak, för ris och ros, och är väldigt tillåtande.

Det betyder dock inte att allt är tillåtet.

Vi förbehåller oss rätten att moderera det som skrivs, vilket kan innebära att vi avpublicerar ditt inlägg – något vi behövt göra förvånansvärt få gånger under Forumets drygt 20-åriga existens.
Bland saker som kommer, eller kan komma, att avpubliceras finns exempelvis
• Alla former av rasism, hets mot folkgrupp eller personliga påhopp och andra former av kränkningar eller diskriminerande meddelanden
• Icke-konkret, osaklig eller svepande kritik mot föreningens representanter eller andra privatpersoner
• Reklam eller andra inlägg som inte uppenbart relaterar till Grebbestads IF och verksamheten föreningen bedriver
• Inlägg ämnade att verka postade av annan person

Om vi anser att det behövs kan vi också komma att stänga Forum tillfälligt eller permanent.

Genom att göra inlägg i vårt Forum godkänner du att du själv är ansvarig för att det du postar är i enlighet med rådande riktlinjer, lagar och förordningar - oavsett om det sker i eget namn, om anonymt eller under pseudonym.

Vidare godkänner du att vi loggar din IP-adress vilken kommer att lämnas ut till exempelvis Polismyndigheten vid misstanke om lagöverträdelser, då polisanmälan givetvis kommer göras. Grebbestads IF försöker inte själva ta reda på vem som har en viss IP-adress.
GAME DAY!
F09 11:00
Herrestads AIF (h)
Sparvallen konstgräs
Lidköping verkar vara bättre än vad många tror. Såg att Ahlafors vände på övertid mot Skövde. Så denna serien känns verkligen oviss.
 
Anonym Igår 07:39 Till Forumet
Senaste matcherna

Herrsenior A Div II Norra Götaland
I förrgår 19:30

Kommande matcher

Herrsenior A Div II Norra Götaland
2024-04-19 19:00

IFK Skövde FK

2024-04-18
Grohed/Ljungskile (b)
Grohedsvallen
2024-04-21
Frändefors/Brålanda (h)
Sparvallen konstgräs
F09, 18:00
Stenungsunds IF (b)
Olssons Trävaror Arena

Huvudpartners 2024


Stjärnpartners 2024


Ungdomssektionens
Guldpartners 2024


Se alla som stödjer GIF

Bli GIF-partner!