Störningar hos vårt webhotell!

Som ni sett har vår hemsida kommit och gått från mitten av februari. Orsaken är en större systemomläggning som utförts på vårt webhotell.
Arbetet fick i några avseenden dessvärre negativa följder vilket fortsatt påverkar vår och andra hemsidor.

Återställning pågår och vi hoppas att det skall fungera. Vi kan dock inte garantera att det inte kommer att bli fler avbrott innan allt är tillbaka i samma omfattning som tidigare.

En av konsekvenserna just nu är att vi inte kan ladda upp bilder och därigenom blir nyheter och andra saker på hemsidan lite enklare, men vi hoppas att det skall återgå till det normala så fort som möjligt.

Du som är ansluten till Facebook kan se reportage, bilder och lite annat på vår profil Grebbestads IF.

GAME DAY!
F09 11:00
Herrestads AIF (h)
Sparvallen konstgräs
Lidköping verkar vara bättre än vad många tror. Såg att Ahlafors vände på övertid mot Skövde. Så denna serien känns verkligen oviss.

Anonym Igår 07:39 Till Forumet
Senaste matcherna