Nu kan du bli medlem och köpa säsongskort för 2024

MEDLEMSSKAP
Nu kan du på ett enkelt sätt bli medlem i Grebbestads IF genom att klicka på denna länk Anmälan GIF medlemskap 2024

Fyll i uppgifterna på blanketten, välj att Swisha på direkten eller få en faktura via din epost och betala på det sättet.

Enskilt medlemskap kostar 300 kr, familjemedlemskap kostar 600 kr.

Så här hittar du ditt elektroniska medlemskort:
Ladda ner appen Svenskalag till din mobil och sök fram den förening du tillhör. Där loggar du in med det användnamn och lösenord du fått från föreningen. Om din förening kopplat på tjänsten "Digitala medlemskort" hittar du ditt och dina eventuella barns medlemskort i appen.
Du kan bara se medlemskortet om du betalat hela eller delar av medlemsavgiften.

SÄSONGSKORT
Vill du säkra en plats på Siljevi vid alla hemmamatcher under 2024 kan du antingen beställa det i GIFs webshop under rubriken Shop och sedan Övrigt eller så skriver du ett mail till info@grebbestadsif.se och skriver namn, födelseår/månad/dag (typ 500603) och telefonnummer, så kontaktar vi dig.
Har du ingen epost kontaktar du GIF på 0737-85 04 19 så hjälper vi dig.

Ett säsongskort kostar 400 kr för pensionär och ungdom, 1.000 kr för vuxen och 1.500 kr för företag.

Välkommen till ett nytt år med GIF !

.

Grebbestads IF gratulerar...
Ella Kullered fyller 23 år!
Hipp hipp hurra!
Det där med att Grebbestad kunde haft fler poäng, ja så resonerar nog dom andra lagens supportrar också om sina lag. Tex så tycker nog Herrestad att dom skulle stängt igen mot oss. Så jag tr... Läs hela inlägget

Benny Guldfot 2024-06-29 20:01 Till Forumet
Senaste matcherna