Angelo Vega

Det är nu endast tre seriematcher kvar av säsongen för GIF´s Alagsherrar i div. 2 och kontraktet inför 2024 är säkrat. Därför har GIF och tränaren Angelo Vega kommit överens om att Angelo nu lämnar sitt uppdrag så att båda parter skall kunna lägga kraft på att planera inför framtiden.

Efter att Angelo för en tid sedan meddelade att han önskar lämna tränarsysslan i GIF efter säsongen har GIF’s Sportråd påbörjat jobbet att kontraktera tränare inför 2024.

GIF tackar Angelo för hans insatser under den gångna säsongen och önskar honom lycka till i framtiden.

Under de återstående tre matcherna kommer Christian Mattsson och Mattias Svensson vara ansvariga ledare för träningar och matcher.

.

I denna nyhet: Herrsenior A Angelo Vega Christian Mattsson Mattias Svensson Mattias Svensson

Grebbestads IF gratulerar...
Ulf Nestorsson fyller 60 år!
Daniel Söderlund fyller 26 år!
Hipp hipp hurra!
Härlig midsommarserger. Grattis och glad midsommar till hela laget.

Rosa Albrektsson 2024-06-21 11:30 Till Forumet
Senaste matcherna