Bullarens damer vann mot GIF med 3-0

Matchreportage från Strömstads Tidning:

Bullarens GoIF tog emot Grebbestads IF på Rabbalshedevallen under valborgseftermiddagen. Bullaren fick med sig sina första poäng för säsongen i en viktig vinst efter en tuff säsongsstart. Nu hoppas de på fler poäng.

Första halvleken styrde Bullarens damer stora delar av de 45 minuterna. Hemmalaget spelade upp bollen flertalet gånger och fick även med sig flera hörnor. Det såg ut som om det skulle bli 3–0 före paus, när ett skott gick på ribban och studsade precis vid mållinjen och ut.

Grebbestad kämpade med att stå emot pressen som skapades så fort de fick bollen, men lyckades några gånger få med sig bollen mot deras målvakt – utan resultat. På grund av pressen blev passningarna inte helt som tänkt för de gulklädda på bortaplan.

I andra halvlek lyckades Bullaren öka ledningen med 3–0. I resterande delen av halvleken såg Bullaren allt mer trötta ut. Då fick Grebbestad fart på anfallet.

Erica Antonsen fick flera passningar, som gjorde att hon kunde skapa flera farliga anfall. Trots detta fick Bullaren stopp de flesta gångerna och målvakten lyckades komma före och plocka upp bollen.

Efter mycket fram och tillbaka, där båda lagen skapade hyfsade chanser, var matchen slut och Bullaren tog hem sina första poäng i serien.

.

I denna nyhet: Damsenior A 2023-04-30 Bullarens GoIF 0-3 Bullarens GoIF

GAME DAY!
Junior herr 19:00
Grohed/Ljungskile (b)
Grohedsvallen
Lidköping verkar vara bättre än vad många tror. Såg att Ahlafors vände på övertid mot Skövde. Så denna serien känns verkligen oviss.

Anonym 2024-04-13 07:39 Till Forumet
Senaste matcherna