Sportshopen fortsätter partnerskapet med GIF

Här kommer ännu en glädjande nyhet inför helgen från GIFs Marknadschef Kenneth Eriksson !

Sportshopen fortsätter som Huvudpartner även 2023.

Sportshopen är ett stort Grebbestadsbaserat företag med ett antal butiker i hela Sverige, från Varberg i söder till Luleå i norr och från Grebbestad i väster till Linköping i öster, och en allt större och viktigare ehandelsverksamhet.
På Sportshopen kan man köpa allt av kläder och annan utrustning för en aktiv fritid.

"Just nu gör vi en storsatsning på ett gigantiskt lager på Hisingen i Göteborg, bl.a. för att möta efterfrågan i ehandelsverksamheten" säger bolagets ägare och skapare Reinert Sörenson.

Dessutom är Sportshopen en stor arbetsgivare i Tanums kommun, bl.a. ges det möjlighet att erbjuda GIF-ungdomar arbete, både på helårsbasis och även under sommarsäsongen.

"Underbart att Sportshopen vill vara med och stötta GIF på olika sätt, de har varit en viktig och stor samarbetspartner ända sedan företaget startade för många år sedan" säger Kenneth Eriksson.

.

GAME DAY!
F09 11:00
Herrestads AIF (h)
Sparvallen konstgräs
Lidköping verkar vara bättre än vad många tror. Såg att Ahlafors vände på övertid mot Skövde. Så denna serien känns verkligen oviss.

Anonym Igår 07:39 Till Forumet
Senaste matcherna