Även idag kan vi presentera en andra spelare: Yusuf Nuur klar för Grebbestad

Yusuf har spelat i Grebbestads tre träningsmatcher så här lång och nu är han även klar!

Hej Yusuf, Välkommen till Grebbestad IF
– Tackar, tack så mycket

Berätta lite om vem är Yusuf Nuur, ålder, familj osv
– Jag heter Yusuf Nuur och är 18 år gammal. Jag bor med min pappa och bror i Uddevalla.

Din mamma då?
– Hon bor i England och vi har tänkt att flytta dit med.

För att lära känna dig lite mer, först berätta om din spelarkarriär, var du spelat och starta med din moderklubb?
– Jag spelade i IFK Uddevalla från början. Jag gick till BK Häcken när jag var 13-14 år och spelat där tills nu. I Häcken har jag spelat med U16, U17, U19 och även med U21 lite grann.

Från utvecklingslag i Häcken till Grebbestad i div 2, stort steg?
– Jag tycker det är ett bra steg för mig.

Vad är dina styrkor (vi hoppar svagheter 😊 ) och vilken position spelar du vanligen på?
–Jag är egentligen en 6:a. Mina styrkor är teknik och spelförståelse.

Du har spelat i samtliga tre träningsmatcher så här långt. Hur tycker du det gått för dig?
–Jag tycker det har gått bra. Det hade ju förstås kunnat gå ännu bättre som att bidra med poäng men fotbollsmässigt tycker jag det gått ganska bra.

Har du någon match i din karriär så här långt som du anser varit din bästa så här långt och varför?
– Jag skulle vilja säga en match med Häckens U17. En hemmamatch mot Malmö FF där vi vann med 3-2 trots underläge 0-2 i paus. Men vi lyckades vända så där har vi en av mina bästa matcher så här långt.

Du har tränat med laget en period nu, vad är din känsla så här långt?
– Jag har en bra känsla inför säsongen, så jag hoppas känslan håller i sig och att det går framåt.

Hur känner du i år, har du satt någon personlig målsättning? Vill du vara med och utmana om en plats i laget, eller är det se och lära nu första året?
– Självklart är jag här för att utmana om en stratplats!

Om du fick äta middag med vem som helst i hela världen, vem hade du önskat satt mitt emot dig då?
– Cristiano Ronaldo utan tvekan

Om du en dag blev fotbollsproffs, vilket lag hade du vilja att det blev i?
– Manchester United

Om du hade läst något, vad hade det helst varit då?
– Ingen aning faktiskt? Det är inte så att jag läser böcker så jag vet inte.

Då tackar jag för intervjun och önskar lycka till framöver i Grebbestads IF!
– Tack så mycket!

Yusuf Nuur

Slut på Skarsjövallens konstgräs, resultat 5-0 till LSK.

Igår 13:00

LJUNGSKILE SK