Veckovis är Huvudpartner även 2023

Veckovis fortsätter att stötta GIFs verksamhet som HUVUDPARTNER 2023 !

Veckovis ambition är att sprida lokala budskap och bli den naturliga källan för information i Norra Bohuslän. Där skall alla hitta något spännande att läsa.

Veckovis har en tryckt upplaga på drygt 23 000 ex varje vecka. Av dessa delas cirka 18 000 ex ut till privathushåll och 2400 ex till företagen i Strömstad, Tanum och Munkedal.
De delar även ut Veckovis till butiker, restauranger, hotell och på andra platser i utgivningsområdet där tidningen kan plockas upp av gäster och kunder.

"Vi kan med glädje konstatera att vår viktiga samarbetspartner Veckovis hjälper oss även i fortsättningen med att synas i den så viktiga annonstidningen. Med annonser inför varje hemmamatch för såväl damer som herrar bidrager man med information till medlemmar och fotbollsintresserade om när matcher spelas. Utöver detta får vi hjälp med spridning av övrig information om fotbollsskola, årsmöte, årsfest, julhälsning mm.
Vi är oerhört tacksamma för denna stöttning i vår strävan av att ge en god information till ortens invånare" säger Kenneth Eriksson, marknadschef i Grebbestads IF.

På bilden syns Åsa Zachau, Eva Roessner och Eva Lockner från Veckovis och Kenneth Eriksson från GIF

.

Grattis Hugo, jättekul att få se dig på alagsträningarna ❤️⚽️🖤