Breaking news: Angelo Vega ny tränare i GIF 2023

Sedan en tid pågår Sportrådets jobb att sätta herrseniortruppen inför 2023 i Div. 2 Norra Götaland.

Idag blev det klart att GIFs nye huvudtränare heter Angelo Vega.

Angelo är ett känt fotbollsansikte främst i Uddevalla med omnejd. Han kommer senast från ett uppdrag i Högsäter, men från och med ikväll är det GIF som gäller.

Här är några frågor till och svar från Angelo:

Vilka är dina senaste uppdrag som tränare innan dagens ök med GIF ?
Assisterande tränare i IK Gauthiod med Joakim Jensen, tränare i LSK`s damlag från div. 4 till div. 1, tränare i Uddevalla Futsal och senast tränare i Högsäters IF.

Vilka tankar och ambitioner har du inför 2023 med GIF i div 2 ?
Att GIF skall spela attraktiv fotboll och vinna matcher. Att spelare skall känna att dom utvecklas individuellt med mig som tränare.

Vad känner du till om GIF ? ?
Känner GIF väl. Har haft vänner som spelat där och trivts. Har även mött GIF som spelare. Fått uppfattningen att det är en familjär förening.

Vad önskar du mest till julklapp i år ?
Att mina nära och kära är friska och att alla får julklappar.

Vi säger i nuläget TACK till Angelo för att du väljer att GIF 2023 och LYCKA TILL !

Här är bilder på de som är klara för GIFs A-lag herrar 2023.

Nedan ser du länkar till de som är klara för GIFs A-lagstrupp i div. 2 Norra Götaland.

.

Filip Danielsson Angelo Vega