28/5 1922

28/5 2022

Grebbestads IF hjälper barn i Ukraina.

I helgen firade Grebbestads IF säsongen med en härlig fest på Restaurang Storm.
Det kom totalt 85 personer bestående av medlemmar, GIF-partners, ledare och spelare till ett härligt arrangemang med god mat, prisutdelningar, lotterier mm.

När det var dags för vinstdragning av lotterierna fick många lyckliga vinnare fina priser skänkta av ortens företagare. En av vinsterna var 2 fina humrar skänkta av Inger och Gert Jacobsson. Dessa delades dock inte ut som planerat utan här kom Marknadsgruppens ordförande Kenneth Eriksson med den briljanta idén att i stället göra en auktion/insamling till förmån för de utsatta barnen i Ukraina. Den som bjöd mest fick humrarna.
Intresset var mycket bra och på några minuter rasslade det till på GIFs swishkonto så vi kommer nu att skicka hela 10.233 kronor till Rädda Barnen i Ukraina.
Sällan har väl två humrar gjort en större nytta .

Ett stort TACK till alla som var med och bidrog och extra tack till Magnus & Bisse på ICA Grebbestad som bidrog mest (Inger lovar att ni får dom färdigkokta på bästa sätt).

Vi har inga fler humrar som pris men vill du också vara med att bidraga till denna GIF-insamling till Ukrainas utsatta barn så går det bra att sätta in valfri summa märkt Ukraina på GIFs swishnummer 123 290 7756 fram till den 20 november och sedan skickar vi in pengarna.

.

Härligt att det nu börjar bli en trupp inför 2023 och en tränare är på plats.

Kval till division II
2022-10-29 15:00