28/5 1922

28/5 2022

Damerna föll i toppmötet

Svarteborg/Munkedal lag 2 tog en viktig vinst när man besegrade serieledande Grebbestad med 2-1 (1-0) på Siljevi. Därmed skiljer nu endast 1 poäng mellan lagen med tre matcher kvar. Grebbestad fortsatt i topp.

Björn Berntsson om första halvlek:
- Ännu en match där vi tyvärr inte når upp till vår normala nivå. Avsaknaden av rutin är påtaglig.

- Inledningen i matchen är spelmässigt jämn, men ingen av lagen har några direkt farliga målchanser. Vi har något friläge som räddas av deras målvakt och de har några smålägen.

- Efter 35 minuter får de ett friläge som Sofia Carlsson sätter och leder mycket rättvist i halvlek.

Björn Berntsson om andra halvlek:
- Vi startar andra halvlek ganska intensivt och lyckas genom Alice Smart kvittera i 51:a minuten.

- Därefter faller vi tillbaka och Svarteborg/Munkedal som kontrollerar matchen skjuter 2-1 genom Isabell Nestorsson efter drygt 60 min.

- Vi har några frilägen i slutet av matchen, men lyckas inte kvittera. Svarteborg, med sin rutin, vinner rättvist.

- Det tätnar i toppen. Nu skiljer det endast en poäng mellan Grebbestad och Svarteborg och 3 matcher återstår i serien. För vår del innebär det Tjörn och Ödsmål borta och Rabbalshede hemma.

GIF-Svarteborg/Munkedal 2 Dam 1-2 Svarteborg/Munkedal 2 Dam

Easy to make a mistake though, especially with so many goals going in yesterday⚽️😁 Alice was wondering why she had 2 assists missing, so I said I'd ask👍

2022-09-24 14:00

LIDKÖPINGS FK