Isac Ohlsson förlänger med Grebbestad

Han har funderat på hur han skall göra men nu står det klart att Isac Ohlsson förlänger med Grebbestads IF.

Hemsidan passar naturligtvis på att ta ett snack med Isac Ohlsson


Hej Isac, hur står det till
– Jo men det står bra till!

Du har skrivit på och är nu klar för Grebbestads IF, hur känns det?
– Riktigt skönt faktiskt!

Vad jag förstår så har du funderat en del på hur du skall göra. Bor i Stenungsund, jobbar i Kungälv och spelar för Grebbestad vilket gör att det blir många timmar i bilen för dig. Hur jobbigt är den biten och vad avgjorde att det blev en förlängning av kontraktet för dig?
– Jag trivs jättebra på jobbet, så det är inget direkt alternativ och flytta. Biten i sig, i bilen är inte så jobbig utan det handlar om att få tiden att räcka till. Grebbestad är en så familjär klubb så det är superlätt och trivas. När jag märkte att jag kommer att få ihop det hela så var det ingen tvekan.Om vi tittar tillbaka på fjolårets säsong så tycker jag att det kanske gick lite tufft för dig under våren för att sedan bli till en succé under hösten tycker jag? Första målet kom i en träningsmatch under sommaruppehållet och när väl första seriemålet kom så rullade det på bra för dig. Vad är din egna känsla
– Vi hamnade tufft hela laget i början vilket inte gjorde det lättare för mig att komma in i div 2 nivå. Men i takt med att jag hittade rätt så hittade laget rätt med och då flöt det bara på så jag måste säga att jag är rätt nöjd med säsongen.

7 mål och 7 assist första säsongen i Grebbestad, siffror du måste vara nöjd med?
– Jo, det är det verkligen. Det var väl inte den realistiska tanken att jag skulle nå dom siffrorna.

Hur var steget att ta från div 5 till div 2??
– Det kändes rimligt skulle jag villa säga. Det var ungefär som jag förväntade mig. Det är mycket högre kvalité men ändå inte så hög att det är omöjligt.Hur kände du under fjolårets säsong när Grebbestad fick den oerhört tunga starten man fick på serien?
– Jag tänkte inte så mycket på det. Jag ser nog mer match för match. Men det är klart när man väl tänker tillbaka så var det allt tufft.

Någon match du känner var din bästa under säsongen?
– Ohhhh, nej! Jag har ingen sådan på rak hand.Du har varit med hela tiden under upptakten av denna försäsong. Har du tränat något själv under uppehållet? Måste nämligen säga att du ser riktigt pigg ut
– Jag har hållit igång i stort sett hela tiden under vintern. Det är väl bara under en resa till Åre som jag inte tränat, annars har jag hållit igång hela tiden.

Tack så mycket för samtalet och så önskar vi dig lycka till framöver i Grebbestads IF
– Tack själv!
Ett litet ord från Jonas Björk om Isac Ohlsson


Hej Jonas, glädjande besked att Isac Ohlsson väljer att fortsätta?
– Ja, fantastiskt. Samma som med övriga killar som vi har velat ha kvar från truppen i fjol så var Isac en av dom så det känns bra att han är kvar!

7 mål, 7 assist under första året i Grebbestad efter ha anslutit från ett div 5 lag. Succé?
– Jo men det tycker jag! Att ta det klivet från div 5 till div 2 är stort. Men Isac har allt som krävs för att spela på denna nivån och någon nivå till. Jag har sagt till honom att göra samma sak div 2 som han gjorde i div 5, bara lite rejälare. Han hade det lite jobbigt i början men ju längre säsongen gick växte han in i det. 14 poäng och näst bästa poängplockare i Grebbestad, det är bra!

Berätta vad du gillar mest med Isacs fotbollsspelande?
– Isac tillför kvalité på träningar och i laget. Han är ambitiös, är alltid här. Han åker en bit för att komma vilket visar att han vill vara här. Han är en härlig powerforward som gillar att jobba hårt för laget. Han är målskytt och poängspelare, det är därför han är här.

4 matcher från start och 4 från bänken under våren. Målchanser men fick inte in bollen. Men under hösten när första seriemålet kom hade han jobbat sig till en fast plats i laget och var en nyckelspelare?
– Ja, absolut! Isac var en av killarna som såg till att vända på steken för oss när vi hade det jobbigt på våren. Vi ändrade lite på spelsystemet och Isac fick en tydligare forwardsroll och tillförde hårt jobb. När han väl fick satt sitt första mål så var det precis som polletten trillade ner.


Grebbestads trupp 2022

Se kort på klara spelarna och ledare för 2022

Ledare för 2021:
Jonas Björk
Martin Hagström

Spelare för 2021:
Arensi Beqirllari
Oscar Landgren
Edwin Bergslätt
Mattias Jansson
Ylber Maloku
Saban Erturk
Victor Edvardsson
Shad Omar
Philip Hällgren
Amel Licina
William Andersson
Anders Tjernberg
Andrew Palumbo
Isac Ohlsson

Isac Ohlsson

Grattis Hugo, jättekul att få se dig på alagsträningarna ❤️⚽️🖤

Kval till division II
2022-10-29 15:00

ADAS UNITED IF
3-1

Sparvallen konstgräs, Tanumshede
Träningsmatch
2023-02-03 19:03
IFK UDDEVALLA (b)
Kamratgården, Uddevalla


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.