Ylber Maloku är opererad

Sommaren 2020 anslöt sig Ylber till seniortruppen i GIF och alla såg ju direkt att han var en väldigt fin fotbollsspelare. Ylber som kommer från Kosovo hade träffat sin flickvän Djellza och flyttat till Strömstad.

Eftersom han varit professionell fotbollsspelare i högsta ligan (motsvarande allsvenskan) sökte han själv upp norra Bohusläns bästa (fotbollsmässigt) klubb GIF. Ylber är en fantastisk mittfältare med proffsig inställning vilket vi hade stor nytta av förra säsongen.

Så förhoppningarna var stora inför året att ha en vältränad Ylber ihop med lagets nestor Markus Svensson på mitten. Allt såg bra ut på vinterträningen men i april månad fick Ylber stora problem med framsidan låret och var tvingad att gå ner i träning. Han försökte otaliga gånger att belasta benet mer men bakslag kom varje gång.
Till slut gjordes en sk MR röntgen och det konstaterades att två stora muskler på framsidan låret inte satt ihop utan hade gått av. En mycket erfaren läkare på Carlanderska kontaktades och det har nu mynnat ut i att Ylber opererades förra veckan. Han mår bra och har inte ont, säger han vilket låter bra.

Stora delar av Ylbers liv handlar om fotboll och han vill inget hellre än att kunna vara med på planen när GIF spelar sin första seriematch 2022.
Som kanske tur är har Ylber och Djellza fått en liten dotter för några månader sedan så att det finns något att skingra tankarna med.

Vi hoppas på det bästa och längtar till att se Ylber på planen i GIF tröjan.

.

Ylber Maloku KF Trepca 89, Kosovo

Vilken härlig match grabbarna gjorde igår. Perfekt taktik av tränare Björk och co
Fortsätt nu med detta höga presspel och optimistiska anfallsspel så kommer vi att ta många av de 18 poäng som är kvar att spela om. Oddevold står på tur😜