Strandstäd med Brixly och GIF-ungdomar

I samarbete med GIFs huvudpartner Brixly har lagen pojkar 09 och pojkar 10 gjort en insats för miljön och städat stranden söder om Saltviks Camping.
Det var på förmiddagen lördagen 18 september som vi samlades ca 25 ungdomar och ledare och plockade upp allt skräp som flutit i land eller lämnats kvar i viken under sommaren. Det var mest olika typer av plast i små varianter, men ett femtontal säckar fick gänget ihop.

När vi städat klart blev det en välförtjänt fika. Därefter fick alla ungdomar följa med till Cleopatras gatukök i Tanumshede där Alex och Sandra bjöd på lunch. Dagen avslutades med match på Siljevi där vi fick se Grebbestads IF besegra Yxhults IK med 5-2.

Tack Brixly för att ni stöttar vår verksamhet !

Magnus Morin Ungdomssektionen Grebbestads IF

.

Vilken härlig match grabbarna gjorde igår. Perfekt taktik av tränare Björk och co
Fortsätt nu med detta höga presspel och optimistiska anfallsspel så kommer vi att ta många av de 18 poäng som är kvar att spela om. Oddevold står på tur😜