GIFs flickor på besök hos Häckens damer

Lördagen den 11 september var GIF:s båda tjejlag med ledare på Gothia Park Academy och tittade på BK Häckens damlags träning. Det hela organiserades i samarbete med Matti Demegård, tränare för GIF:s P10 och assisterande tränare för Häckens damer.

F0709 värmde upp med gemensam övernattning och på lördagsmorgonen tidig avfärd med bussen till Göteborg. Där hämtade man upp F0406 som på fredagskvällen spelat match på Orust och därefter åkte ner och tog en gemensam natt i Göteborg.

Både ledare och ungdomar blev inspirerade av den fina träningsanläggningen och – trots att det var dagen före match – en intensiv träning där alla såg ut att ge allt hela tiden.
Träningen höll på i drygt en timme, och därefter stannade spelarna i Häcken kvar för foton, lite frågor och autografer. Inte minst Stina Blackstenius fick ställa upp på många foton och skriva autografer på både fotbollsskor och jackor!

/Sandra Morin

.

Kaffe, kaka - dags för tredje raka!
Kom igen nu GIF!!!

2021-09-22 19:30