Lyckad Sommarträff med GIF-partners

I fredags samlades ca 40 glada partners vid Donalda i Grebbestad. Det var dags för att äntligen kunna genomföra en nätverksbyggande GIF-träff igen.

Marknadsgruppens ordförande Kenneth Eriksson hälsade alla hjärtligt välkomna och presenterade de olika företagen som var representerade. Vi kastade loss givetvis till tonerna av GIF-sången på hög volym.
Kvällens program bestod av en härlig liten båtresa bland våra vackra öar. Kapten Thorsten provade några olika strandhugg för att finna den optimala platsen för att undvika den lite vassa nordliga vinden och valet blev till slut bryggan på Bastholmen. Det dukades upp räkor, aioli, majonnäs och bröd i mängder och alla kunde förse sig. Även öl och vin fanns tillgängligt ombord till allas glädje.

Lite go musik spelades ur högtalarna och stämningen var på topp. Några satt kvar på däck, andra gick iland på berget medan dom som ville mysa gick ner i den fantastiska restaurangdelen under däck.

Vi åt och drack i flera timmar för att sedan ta färden tillbaka. Kenneth tackade alla för en mycket trevlig kväll och MGNS egen manliga sångfågel sjöng som avslutning en hyllningssång till förre sportchefen ”Lillen” Svensson.

Tack än en gång alla som deltog för er positiva inställning och ert engagemang i vår rödsvarta förening.

Här är bilder från GIFs sommarutflykt 2021.

STORT TACK till Donalda och våra härliga partners för en fin kväll med goda räkor och trevligt resesällskap.

.

Kaffe, kaka - dags för tredje raka!
Kom igen nu GIF!!!

Div II Norra Götaland
2021-09-22 19:30

IFK SKÖVDE FK
2-1

Södermalms IP, Skövde
Div II Norra Götaland
Idag 13:00
STENUNGSUNDS IF (b)
SIF Gården Bästkustställningar Arena, Stenungsund

Till liverapporteringen


 
P07/08
Grohed/Ljungskile (b)
Idag 12:00
Skarsjövallen

F04-06
Ödsmåls IK (b)
Imorgon 11:00
Ödsmåls IP