28/5 1922
 
100 år
28/5 2022
 

Semesterbilder 2021 - update 8

Jag har uppmanat spelare och ledare och skicka mig några semesterbilder som kommer att läggas upp på hemsidan.

Som Liverpoolsupporter och medlem på diverse ställen får jag ofta se olika semesterbilder på spelarna.

Så varför inte här med?

Därför har jag uppmanat spelare om att skicka in några bilder till mig.

Alla nya bilder läggs nu in överst så ni slipper scrolla genom alla bilderna,
om ni inte vill förstås :-)


>Sponsorgruppens Kenneth Eriksson i NyhavnRikard Johansson med familj besöker Sydkoster med vännerna i familjen Hansson/LastSportgruppens Andreas Ström njuter på klipporna utanför. Båten har han givetvis köpt hos Grebbestadssponsorn Grebbestads Marin och FärgAssisterande tränare Rikard Johansson är ute och badar på klippor tillsammans med Dick Last och Matti DemegårdNy bild från Christoffer Söderlund som njuter i Helsingborg tillsammans med flickvänn, Elite Hotel Marina Plaza.
Först ut får jag själv vara då med en liten bild hemifrån i värmen i pergolan :-)
Förste spelare eller ledare som skickat in bild är Victor Edvardsson som börjar med en härlig solnedgångBild två från Victor är som segrare i femkamp tillsammans med Christian Mattsson och Ulrika Mattsson, Victor själv till höger.Sedan bidrager tränaren Jonas Björk med en härligt familjebild. Man är på tur och här en härlig glassbild i ÅhusSportgruppens Rickard Söderlund skickar några fina bilder från Lysekil. Bilderna var lite små var för sig och gick då inte att ladda in på hemsidan men det gick bättre när jag byggde ihop dessa till en bildJimmie Larsson badar i Huldas hamn tillsammans med dottern VeraChristoffer Söderlund har med segelbåt tagit sig ut till Tärneörat utanför Grebbestad med några kompisarSponsorgruppens Kenneth Eriksson brassar på lite mat på Villa Kap HornEn bild till med sponsorgruppens Kenneth Eriksson. Här på båttur i Smögens hamn.El Capitano Markus Svensson bjuder på denna badbild. Markus själv fotograf när han är ute och badar med kompisar. Bland annat Victor Edvardsson med tröja på som Markus noga påpekar
Allt eftersom fler bilder trillar in uppdateras sidan…

Se alla bilderna i ett album Semesterbilder 2021

Stort grattis till vår ungdomsledare Frans Eklund på sin 42 års dag. Du ser faktiskt äldre ut men kämpa på snart är vi alla där. Tunnhåriga och småkorpulenta alltså.
Ha en jättefin dag.
Kramis.

Div II Norra Götaland
I förrgår 14:00

MJÖLBY AI FF
2-4

Vifolkavallen A, Mjölby
Div II Norra Götaland
2022-10-09 14:00
NORDVÄRMLANDS FF (b)
Lillängen, Sysslebäck


 
FIK/GIF Herrar
Tanums IF (b)
2022-10-09 13:30
Sparvallen konstgräs