Henke Larsson till Siljevi !

FC Barcelona och Helsingborgs IF möts 29 juli.

Efter lång tids förhandling med Helsingborgs IF har Grebbestads IF och Tanums IF sent igår kväll fått glada besked.
Föreningarna har planerat något för att hylla Lars Tärneld och Knut B Björk för deras stora insatser för idrotten i våra föreningar. Båda två är uppväxta i Helsingborg, varför vi fört dialog med HIF om en match i sommar.
I och med att Henke Larsson flyttar hem ville FC Barcelona vara med i denna hyllning och lägger samtidigt sitt försäsongsläger till Tanum Strand.
Lagen anländer 22 juli så att de kan se Rocktåget och Tomas Ledin, Henkes och Ronaldinhos stora idol.
Barca och HIF har gemensamt läger i Grebbestad och Tanumshede och avslutar med match på Siljevi lördag 29 juli 16.00.
Hela arrangemanget är ett samarbete mellan Grebbestads IF, Tanums IF, Björklövet, Tanums Gestgifveri och Tanum Strand.

Idrottsplats Siljevi

Vilken härlig match grabbarna gjorde igår. Perfekt taktik av tränare Björk och co
Fortsätt nu med detta höga presspel och optimistiska anfallsspel så kommer vi att ta många av de 18 poäng som är kvar att spela om. Oddevold står på tur😜

2021-10-16 14:00