Hegeland hyllar Grebbestad

I samband med dagens intervju med Mathias Hegeland valde han att hylla klubben och alla runt omkring. Hyllningen kändes som det borde få en egen nyhet.

Vid avslutningen av dagens intervju valde Mathias att hylla föreningen och alla runt omkring och så här sa han:
– Nu när jag ändå har dig här så kan jag passa på att göra något som kanske vi i spelartruppen sällan gör och det är att tacka alla som jobbar med föreningen, alla ideella krafter.

- Allt från dig med hemsidan, Ulrika Mattson med ekonomi. Kenneth Eriksson med marknad. Anders Eklund i styrelsen. Andreas Ström och Rickard Söderlund med spelarna som Peter Svensson gjort på ett föredömligt sätt tidigare år.

- Funktionärer, korvgrillare, de som kommer med mat till oss på torsdagsträningarna, det är sällan vi i spelartruppen uttryckligen säger: Tack! Så nu passar jag på när jag har dig här.

- Och all publik! Det är också en anledning till att man vill spela här. Det är fantastiskt att en junikväll springa ut framför en 4-500 personer. Man känner att hela orten, bygden sluter upp bakom en, det är något unikt med Grebbestad. Verkligen fantastiskt!

- Så nu tar jag tillfället att säga tack från alla spelarna!

Mathias Hegeland Intervju med mathias Hegeland Mathias Hegeland förlänger med Grebbestad

Oddevold får fixa Karlstad så blir detta bra.

2021-11-20 13:00

IFK KUMLA