Andrew Palumbo förlänger med Grebbestad

I fjol hade han flest assist i serien av Grebbestadsspelarna och han gjorde tredje flest mål! Vi kan glädjande meddela att Andrew Palumbo idag förlängt med Grebbestads IF!

Hemsidan passar naturligtvis på att ställa några frågor till Andrew

Hej Andrew, Vi är väldigt glada att nås av nyheten att du förlängt med Grebbestads IF
– Det är jag med! Det känns jättebra att vara här ett år till. Förra säsongen var väldigt bra men tyvärr slutade det inte riktigt som vi ville ändå. Men jag tror att nästa säsong kan vara vårt år och att vi har en bra chans att ta oss tillbaka till div 1.

Själv hade du en fin säsong där du stod för sju mål och 11 assist i serien. Är du nöjd med din säsong?
– Det var var trevligt med målen och assisten så man kunde hjälpa laget! Jag försöker att hjälpa laget så mycket som jag kan och det är en bidragande orsak till alla assisten. Till nästa säsong försöker jag att bli ännu bättre och då hoppas jag på ännu fler mål och assist. Förhoppningsvis kan jag hjälpa laget ännu mer så vi kan vinna serien.

Jag vet att du var i Trollhättan och provspelade med FCT. Vad jag hörde gick det riktigt bra för dig och du gjorde 2 mål och 2 assist bland annat
– Det var 1 mål och 1 eller möjligen 2 assist. Det var kul att få provspela och jag tycker det gick bra. Vi har haft ett uppehåll här med träning och jag ville träna och fick chansen till provspelet och jag är glad att jag tog den chansen av få visa upp mig.

Men det hela har ändu slutat med att du idag skrev på nytt kontrakt med Grebbestad. Vad är huvudorsakerna till att du väljer att fortsätta här?
– Det var Jag känner att man vill ha mig här och jag känner mig väldigt välkommen här. Jag känner mig bekväm här och jag tror att vi kommer att ha en fin säsong till året så jag är väldigt glad att förlänga med Grebbestad!

Tack så mycket
– Tack självGrebbestads trupp 2020

Se kort när spelarna skriver på för 2020

Klara för 2020:
• Markus Svensson : Läs mer om Markus Svensson
• Victor Edvardsson: Läs mer om Victor Edvardsson
• Mattias Jansson: Läs mer om Mattias Jansson
• Thomas Reinfjord: Läs mer om Thomas Reinfjord
• Granit Berisha: Läs mer om Granit Berisha
• Filip Hansson: Läs mer om Filip Hansson
• Andrew Palumbo: Läs mer om Andrew Palumbo

Andrew Palumbo

Slutresultat 1-1. Nyhet kommer när Janne kommit hem.

Träningsmatch
2023-02-03 19:30

IFK UDDEVALLA
1-1

Kamratgården, Uddevalla
Träningsmatch
2023-02-11 12:00
GROHEDS IF (b)


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.