28/5 1922
 
100 år
28/5 2022
 

Craftstipendie 2019

Craftpriset delas ut till en kille och en tjej i föreningen som på ett bra sätt agerat på träning, match och även i skola/fritid. Priset består av 1 500 kr i produkter från Crafts hela sortiment.

Motivering: Priset går till en ambitiös och viljestark tjej som har glimten i ögat. Som nybörjare 2019 har hon tagit sig in i gruppen på ett bra sätt och är en bra lagkamrat som sprider glädje i gruppen. Hennes talang, hennes passion för fotboll och hennes starka vilja har resulterat i en snabb utveckling som fotbollsspelare. Hon har alla de egenskaper som krävs för att bli en framgångsrik fotbollsspelare som kan leda sitt nuvarande och framtida lag till framgång.
Craftpriset 2019 tilldelas Zerina Licina

Motivering: Han kombinerar talang och skicklighet med hårt arbete. På plan tar han lika stort ansvar i offensiven som i defensiven. En klok spelare både med och utan boll och framförallt tar han alltid till vara på alla möjligheter – ända in i slutminuten och till matchen är avblåst. Rättvist ska det vara! Schysst ska det vara! Och en bra kompis ska man va! Det tycker den här killen – och det är han också, både på plan, i laget och bland kompisar!
Craftpriset 2019 tilldelas Alfons Hedström

Stort grattis Zerina och Alfons!

Härligt att det nu börjar bli en trupp inför 2023 och en tränare är på plats.

Kval till division II
2022-10-29 15:00

ADAS UNITED IF
3-1

Sparvallen konstgräs, Tanumshede
Inga matcher planerade.


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.