28/5 1922

28/5 2022

Kuseröd Open i tennis 2017

GIFs tennissektion var välrepresenterad i den årliga tennisturneringen Kuseröd Open för långtidsboende ”sommargäster” som brukar spelas på Berglings finfina grusbana på Kuseröd.

Vinnare i finalen blev Hans Eriksson och Bo Lindgren som båda representerat GIF Tennissektion i seriespelet under året.

Far/son Berggren, Långsjö, vann överraskande mot GIF-aren Tommy Randhem i par med Anders Aspengren, Rossö (som varit i final alla tidigare år) med 8-6.
I den andra semin besegrade GIF-paret Hans Eriksson, Kämpersvik & Bo Lindgren, Hälsö, alla tidigare års segrare banägaren/GIF-paret Gunnar Bergling, Kuseröd, & Stellan Andersson, Gerlesborg, med 8-2.

I finalen vann GIF-paret Hans & Bo mot far/son Berggren, Långsjö, med 8-5, efter en bra match av GIF-paret.

Åter stort tack till Gunnar för att han upplåter banan och tack till Kent Olofsson som håller ihop turneringsadministrationen.

Hans Eriksson

David är tillit MFF och tror själv på en plats under året😀 Det vore ju fantastiskt med en GIFFARE i Sveriges bästa lag💪

2021-11-28 13:00

YXHULTS IK