Semester även för 50-åriga Siljevi

Efter 3 intensiva månader med spel och träningar är det nu några lugnare veckor på Siljevi innan omstart inför höstsäsongen. Det innebär anläggningsskötsel både inom- och utomhus samt vila för de ansträngda gräsytorna som slitits hårt under den torrperiod vi haft.
Siljevigräset börjar återhämta sig bra efter nederbörd och gödsling och ser nu grönt och frodigt ut och växer sig tätt och fint på de flesta av kvadratmetrarna. Även Knattevallen är grönare, men har tyvärr fläckar av gräsavsaknad som det är svårt att åtgärda under säsongen.

Måndag 18 juli drar A-truppen igång träningen igen och med start den 23:e påbörjas en mycket intensiv matchperiod med seriespel, DM-semi och Svenska Cupen. Till detta kommer div. 5 och alla ungdomslagens matcher.
Vi har alltså en spännande höst att se fram emot, inte minst för att undvika det mörka nedflyttningsspöket som just nu dinglar framför våra grabbar i div. 2.

Som bekant invigdes Siljevi den 24 juli 1966 och 50-årsjubileum tänker vi fira i samband med matchen mot Lidköpings FK den 29 juli.

Idrottsplats Siljevi

Vilken härlig match grabbarna gjorde igår. Perfekt taktik av tränare Björk och co
Fortsätt nu med detta höga presspel och optimistiska anfallsspel så kommer vi att ta många av de 18 poäng som är kvar att spela om. Oddevold står på tur😜

2021-10-16 14:00