GIF-tomten på julbesök igen

Vi brukar få besök på Siljevi den här tiden på året och 2015 är inget undantag. Det är vår käre GIF-tomte som har traditionen att göra en julvisit från sitt sommaride i storskogen för att ladda batterierna inför en stressig julafton, som innebär besök hos många GIF-supporters i Grebbestad.

Han passade på att kolla runt lite bland pokaler, kläder och i nya klubbrummet och hann med att ge oss alla en julhälsning. Se längre ner …

Titta här på selfies som GIF-tomten tagit med sin sprillans nya gifPhone 8 och inomhusdrönare

”Hej alla GIF-are, nu är jag riktigt utvilad och pigg efter några sköna dagar på Siljevi, med härlig sömn i nya soffan och gröt och skinka från nya kylskåpet. Tittade runt i ert nya fina klubbrum, vilken höjdare det blivit, grattis!
Vilka fina framgångar ni haft under 2015, jag solade mig lite i glansen från pokalerna från DM-vinsterna ute och inne och den fina medaljen för tredjeplatsen i div. II.
För att inte tala om den otroliga gåvan från Janne Eriksson, såg på ritningarna för konstgräsplanen, det blir ju suveränt för GIFs många ungdomar.
Passade på att hjälpa Maritha med uppfräschningen av ungdomarnas materialskåp uppe i övre klubbhuset, nu blir det mer lätthanterligt för er alla under säsongen 2016.
TACK för i år, hoppas det går lika bra för GIF nästa säsong.

Med julhälsningar från GIF-Tomten !

GIFs styrelse passar på och instämmer i tomtens julhälsning -
GOD JUL och ett riktigt GOTT NYTT FOTBOLLSÅR 2016 !

. GIF-tomten Idrottsplats Siljevi Julbesök på Siljevi…. Julkort från GIF-tomten ... Hälsning från Tomten

Vilken härlig match grabbarna gjorde igår. Perfekt taktik av tränare Björk och co
Fortsätt nu med detta höga presspel och optimistiska anfallsspel så kommer vi att ta många av de 18 poäng som är kvar att spela om. Oddevold står på tur😜

2021-10-16 14:00