15-årige Victor Edvardsson avgjorde internmatchen

Det blev precis som i fjol målfattigt i denna internmatch. Men i år blev det mål. Blott 15-årige Victor Edvardsson fick äran att avgöra med matchens enda mål, assisterad av Rickard Johansson

Så här startade de båda lagen

Röd/Svart
Martin Pettersson (Kungshamns IF)
Erik Johanson, Ulrik Karnström, Jimmie Larsson, Alexander Wiberg
Daniel Söderlund, Markus Svensson, Mergim Berisha (Vänersborgs IF), Christoffer Söderlund
Mattias Svensson, Oskar Lindberg
På bänken: Tom Kuiper

Gul/Vit
Simon Forslund (IFK Ölme)
Felix Norén, Edon Qeriqi, Tobias Carlsson, Simon Westlund
Shipton Beka (IFK Strömstad), Andreas Johansson (IK Oddevold), Anders Stenström, Victor Edvardsson
Victor Klämming, Rickard Johansson (IK Oddevold)
På bänken: Klämming, Driton Hajdari

Skriver inte så mycket om dagens match men vi kör ett sammandrag med matchens viktigaste händelser.
Matchen i sig så startade Gul/Vit bäst i båda halvlekarna medan Röd/Svart sedan var starkast på slutet.

Första halvlek, 45 min
- 11min 0-1. Gul/Vit anfaller på vänsterkanten och får ett inspel till Rickard Johansson som skarvar vidare till Viktor Edvardsson som tar emot och snyggt sätter 0-1 via stolpen.

- 20 min Röd/Svart anfaller och Mergim Berisha skjuter en tåpaj från 20 meter som efter en touch dalade strax utanför

- 25 min Gul/Vit ställer om snabbt och Victor Edvardsson släpper fram till Rickard Johansson som får et bra skott som Martin Pettersson tippar till en hörna.

- 26 min Hörnan för Gul/Vit slås av Victor Edvardsson och Andreas Johansson kommer högst och får på en bra nick som smiter tätt över.

- 29 min Gul/Vit med ny chans. Anders Stenström vinner bollen högt upp och kan avancera fram och skjuter ett skott som går via försvarsben strax utanför.

- 34 min Röd/Svart Oskar Lindberg vänder runt bra och släpper fint till Markus Svenssons som kan skjuta från distans men skottet touchar täckande ben och går sedan över målet.

- 40 min Röd/Svart Jimmie Larsson stöter fram och bryter och hittar sedan fram till Oskar Lindberg som skjuter via et försvarsben och Simon Forslund för rädda helt ute vid stolpen för att tippa till en hörna.
- 41 min Röd/Svart Mergim Berisha hittar fram till Oskar Lindberg som får et fint läge men skottet går rakt på Martin Pettersson som klarar.

- Paus,
Byten:
Röd/Svart: Alexander Wiberg ut – Tom Kuiper in
Gul/Vit: Andreas Johansson ut – Driton Hajdari
Gul/Vit: Shipton Beka - Alexander Klämming

Första halvlek, 30 min
- 48 min Gul/Vit Rickard Johansson klackar fram bollen till Anders Stenström som kommer fri från höger men skottet går rakt på Martin Pettersson.

- 57 min Röd/Svart Frispark inne i straffområdet, strax utanför 5-metaren. Frisparken tas snabbt med petning till Mergim Berisha som avslutar bra med en härlig snabbt räddning av Simon Forslund i Gul/Vit's mål.

- 59 min: Byte Gul/Vit: Anders Stenström ut - Shipton Beka in

- 62 min Gul/Vit Viktor Klämming hittar en fri Driton Hajdari som skjuter bra men en fin räddning av Martin Pettersson i Röd/Svart's mål.

- 66 min Röd/Svart Oskar Lindberg skjuter bra utifrån men skottet strax utanför.

- 67 min Byte Röd/Svart: Daniel Söderlund ut – Alexander Wiberg in

- 75 min Matchens sista minut. Röd/Svart slarvar och Rickard Johansson kan hitta fram till Alexander Klämming som får ett bra skottläge men skottet rakt på målvakt.

- Matchen slut Röd/Svart – Gul/Vit 0-1

Victor Edvardsson Grebbestad Gul/Vit (internmatch) Bilder från internmatchen

Då är man på plats i Örebro och laddar inför morgondagens avgörande💪 Har en positiv känsla- hoppas det räcker⚽️

2021-11-20 13:00