GIF-ungdomar till elitläger

Hela fyra killar från Grebbestad ungdomslag, P-00, har kommit vidare till Elitlägret. Dessutom är en man reserv på hemmaplan.

Aldrig tidigare har så många spelar från Grebbestad blivit uttagna samtidigt. Tidigare har som mest två man gått hela vägen till Elitlägret.

Grebbestad P15-17 som dessa grabbar spelar i ligger på en fina andraplats i sin serie där de tre bästa går vidare till en slutspelserie.

Här kommer en liten kort presentation av killarna, från vänster på kortet:

Tom Kuiper: Reserv på hemmaplan
En kille från Bullaren som mest spelar forward och som ibland gör inhopp som yttermittfältare. Hans mest framträdande egenskaper är snabbhet och styrka. Killen som gjorde flest mål under 2014. ,

Oliver Uttgren:
Lagkapten i 15/17-laget. En spelare som klarar av de flesta positioner i laget. Han används oftast som defensiv mittfältare, där han har väldigt fin förmåga att läsa av spelet. I den rollen får han dessutom ge utlopp för sin snabbhet och löparstyrka. Missar sällan en träning och syns ofta på Fjällbacka IP tillsammans med lillebror och några bollar.

Erik Bogren:
Målvakt. En utsatt position i laget, och han har verkligen utvecklats mycket det senaste året då han har tränat extra med sin målvaktstränare. Han har vässat sin förmåga att ta skott på nära håll. Missar sällan en träning.

Victor Edvardsson:
Extremt utpräglad innermittfältare. Han har en fantastisk teknik och när han har bollen så blir det svårt för motståndaren att ta den ifrån honom. En unik bollkänsla, som har fört honom ända till elitlägret! Han är med på varje träning, och tränar dessutom mycket på egen hand. Man hittar honom allt som oftast på Siljevi med en boll i rullning.

Oscar Lindberg:
Spelar antingen som innermittfältare eller forward. Är duktig på att läsa spelet och tar oftast rätt beslut vid passningar och löpningar. Har fin teknik och träffsäkra skott, som ofta resulterar i mål. En Tanumskille som nu hittat rätt i Grebbestad sedan 2013, då han började träna för klubben.

Erik Bogren Tom Kuiper Oliver Uttgren Oskar Lindberg Victor Edvardsson

Spännande helg framför oss ! Blir det fler klara spelare möjligen ... 😁

Div II Norra Götaland
2023-10-21 14:00

IFK SKÖVDE FK
1-3

Södermalms IP, Skövde
Träningsmatch
2024-02-10 14:00
FREDRIKSTAD FK LAG 2, NORGE (h)
Sparvallen konstgräs, Tanumshede


 
Tennis
H70 Ullevi TK (h)
2023-12-12 10:00
Göteborg