Nya klubbrummet invigt

Efter arbete sedan i oktober 2014 med att restaurera det gamla klubbrummet från 1984 så kunde Hedersordförande Bengt inviga det "nya" klubbrummet i samband med årsmötet söndag 1 mars.

Titta gärna här på bilder från restaureringen av klubbrummet

Arbetet har utförts av Bengt Albrektsson, Kent Andersson, Maritha Karlsson och Anders Eklund.

Alla ytskikt är nya, klickgolv istället för linoleummatta, borden har restaurerats, en hörnsoffa har inköpts via Blocket och en soffa och fåtölj har donerats av Johan Långström och en ordentlig "pokalhylla" har satts på plats.

TACK till alla som bidragit till ett nytt och fräscht klubbrum !

Idrottsplats Siljevi Siljevi fixas inför lördagens premiär

Vilken härlig match grabbarna gjorde igår. Perfekt taktik av tränare Björk och co
Fortsätt nu med detta höga presspel och optimistiska anfallsspel så kommer vi att ta många av de 18 poäng som är kvar att spela om. Oddevold står på tur😜

2021-10-16 14:00