28/5 1922
 
100 år
28/5 2022
 

Granit och Jonatan klara för 2015

Fjolårets spelare signerar nytt kontrakt, en efter en. Idag blev det klart att Granit Berisha och målvakten Jonatan Hårenberg förlänger med Grebbestad.

Med anledning av nytt kontrakt fick jag ett snabbt ord med Granit Berisha inför dagens träning:

Tjenare Granit. Du lovade på hemresan i årets sista bortamatch att du skulle spela för Grebbestad. Du lovade samma sak på årsfesten. Idag kom äntligen beskedet att du bestämt dig för Grebbestad. Var det svårt?
– Ja lite grann. Det har varit några klubbar som har varit på mig. Men jag har tänkt till lite extra och jag trivs oerhört bra här så egentligen var det ett lätt val.

Är det klubbar från Uddavalla som hört av sig?
– Ja, både det och även utanför Uddevalla.


Ett ord fick vi även lite snabbt med sportchefen Peter Svensson…
Jaha Peter Svensson, två man till klara idag, Granit Berisha och Jonatan Hårenberg, Det måste kännas riktigt bra?
– Ja absolut. Jag har varit lite orolig med båda. Granit Berisha har haft lite klubbar som varit på han, bla IFK Uddevalla och Stenungsunds IF så det känns kanonbra att han har kritat på. Han har visserligen lovat tidigare men man vet aldrig riktigt före namnteckningen.

– Vad det gäller Jonatan så har han haft ett jobberbjudande från Göteborgstrakten som han funderat på. Men han fick även en förlängning på det jobb han har i Strömstad så det löste sig bra både för Jonatan och för oss för vi är fantastiskt nöjda med det han gjort för oss under året. Dels som den kille han är, som målvakt och även de kunskaper han har inom fysik och sjukgymnastik som han har kunnat hjälpa oss med så det känns fantastiskt bra även där.
Bland dom som skrivit på tidigare ser vi: Felix Norén, Marcus Broberg, Ulrik Karnström, Mattias Svensson, Markus Svensson, Joshua Öster, Martin Hansson, Tobias Carlsson, Daniel Andersson, Olle Kristoffersson, Naweed Ashairi, Pontus Johannesson och Tobias Berndtsson.

För att se mer vilka som skrivit på: Trupp 2015


För att se kort på killarna när dom skriver på

Granit Berisha Jonatan Hårenberg

Grattis Frans. Trodde du var också du var äldre. :)

Div II Norra Götaland
I förrgår 14:00

MJÖLBY AI FF
2-4

Vifolkavallen A, Mjölby
Div II Norra Götaland
2022-10-09 14:00
NORDVÄRMLANDS FF (b)
Lillängen, Sysslebäck


 
FIK/GIF Herrar
Tanums IF (b)
2022-10-09 13:30
Sparvallen konstgräs