Olle, Totte, Tobbe och Daniel klara för 2015 - Update

I kväll fick Grebbestad fyra fina namnteckningar för kontrakt över säsongen 2015: Olle Kristoffersson, Tobias Carlsson, Tobias Berndtsson och Daniel Andersson!

Alla i Grebbestad glädjes av dessa underskrifter som börjar ge oss en fin stomme för 2015. Extra glädjande är ändå kanske att Tobias Carlsson och Daniel Andersson skrivit på då båda varit och tränat med Oddevold.

Bland dom som skrivit på tidigare ser vi: Felix Norén, Marcus Broberg, Ulrik Karnstrom, Mattias Svensson samt Markus Svensson, Joshua Öster och Martin Hansson.

För att se mer vilka som skrivit på: Trupp 2015

För att se kort på killarna när dom skriver på
Nu uppdaterad med bilder på killarna som skrev på idag :-)

Olle Kristoffersson Tobias Carlsson Tobias Berntsson Daniel (Strömstad) Andersson