Grebbestad-Lidköping i morgon

I morgon är det omstart i serien efter några veckors uppehåll. Lagen möttes i seriepremiären och då vann hemmalaget Lidköping med 1-0 så vi hoppas på en revansch för Grebbestad.

Båda lagen är nykomlingar och Grebbestad parkerar på en fjärde plats. Lidköping startade mycket bra men tappade något på slutet av våren och ligger just nu på sjunde plats.

Grebbestad föll i senaste seriematchen borta mot seriesuveränen Carlstad United med 0-1. Dessförinnan vann man hemma på Siljevi mot Åmål med 3-1.

Lidköpings två senaste matcher innebar seger hemma mot Ölme med 5-1 och dessförinnan torsk borta mot Lärje/Angered med 2-1.

Grebbestads trupp:
1. Martin Hansson
2. Felix Norén
3. Tobias Carlsson
4. Marcus Broberg
5. Ulrik Karnström
6. Granit Berisha
8. Daniel Andersson
9. Mattias Svensson
10. Olle Kristoffersson
12. Christoffer Söderlund
15. Markus Svensson
17. Naweed Ashairi
20. Felix Kristoffersson
21. Jonas Henriksson
23. David Olsson
31. Jonathan Hårenberg

Lidköpings FK-GIF 1-0 Lidköpings FK Tung premiärförlust för Grebbestad. Lidköping vann med 1-0.

Trots årets motigheter för A laget med skador och uddamålsförluster måste jag ändå imponeras av lagmoralen som killarna visat upp de senaste matcherna. Trots tidiga mål i baken kämpas det på planen och tränare Jonas finner omdisponeringar och vi vinner matcher. All heder till er alla inblandade för allt kämpande. Nu krigar ni och vi bredvid tillsammans för nytt div 2 kontrakt💪

2021-09-22 19:30

IFK SKÖVDE FK