Släkthistoria del 5: 3 generationer Landén i GIF

Vi har som ni vet flera Grebbestadssläkter som i generationer varit verksamma som ideella krafter, aktiva idrottare och/eller ledare i GIF sedan 1922 - Greby med 4 generationer, Henriksson, Mattsson och Norén med 3 - men det finns fler...

Denna artikel handlar om släkten Landén !

Först i raden är Sven som spelade under 40- och 50-talet och han var sedan ledare, bl.a. för B-laget under många år, och han satt även i GIFs styrelse. Legendarisk GIF-are med glimten i ögat, alltid på plats när det behövdes. Likaså hustru Bojan som ställde upp för GIF i alla väder.
Sedan har vi sönerna Göran och Gert, som båda spelat och varit ledare i föreningen. Storebror Göran tillhör de ”tunga” med 248 GIF-matcher och lillebror Gert har 162, alla utom 1 i B-laget. Båda bröderna har dessutom varit aktiva som ungdomsledare.
Tredje generationen representeras av Görans dotter Malin, troligen den mest framstående fotbollstjejen i GIF-historien med fina meriter på hög nivå, och sonen Daniel som spelade 164 matcher.
Gerts barn Peter och Lena spelade i GIF-tröjan under ungdomsåren och inom några år kan det vara deras barn som blir 4:e generationen Landén i GIF.

Ingeborg (Bojan) Landén Göran Landén Gert Landén Daniel Landén Sven Landén Släkthistoria del 6: 4 generationer Hedström i GIF Släkthistoria del 4: 3 generationer Norén i GIF Släkthistoria del 3: 3 generationer Mattsson i GIF Släkthistoria del 2: 4 generationer Greby i GIF Gunnar Henrikssons fotbollsfamiljeträd!

Arvid och alla andra - Siljevi gäller idag, välkomna !!!

Div II Norra Götaland
45 minuter sedan

IF KARLSTAD FOTBOLLUTVECKLING (CUBK)
-

Siljevi, Grebbestad
Div II Norra Götaland
2021-10-24 14:00
IK ODDEVOLD (b)
Rimnersvallen (naturgräs), Uddevalla


 
F04-06
Grohed/Ljungskile (h) 3 - 4
Igår 18:30
Sparvallen