Lidköpings FK premiärmotståndare på bortaplan.

Det blir bortamatch för Grebbestad i första seriematchen. Lidköpings FK är motståndare. Lidköping vann div 3 mellersta Götaland. Matchen skal spelas senast 13 april.

En vecka senare har Grebbestad hemmapremiär och då kommer Carlstad United på besök. Carlstad slutade i fjol 2:a efter IFK Uddevalla i div 2 Norra Götaland.

Spelschemat läggs in med start från nu. Observera att matchdatum och tider ännu inte är spikade!

26 st seriematcher 2014 lär väl vara rekord för Grebbestad. 14 lag i serien ger 13 hemma och 13 bortamatcher.

Lidköpings FK IF Karlstad Fotbollutveckling (CUBK)

Jag kan inte påstå att jag är särskilt orolig. Får bara några omgångar sedan låg Grebbestad riktigt illa till men med några segrar så kommer självförtroendet tillbaks och bara för att man förlorar idag mot ett lag som är klart bättre än oss tabell mässigt så tror jag inte att vi viker ner oss.
Grebbestads IF i division 2 år 2022.

Idag 13:00

STENUNGSUNDS IF