Mer historik och statistik

Nu har GIF-arkeologerna varit igång och grävt igen och resultatet finns nu här på hemsidan. Nu innehåller vår historiska spelarstatistik över 600 spelare ända sedan tidernas begynnelse, och Anders Eklund har även fyllt på med gamla lagbilder.

Ikväll har vi öppnat ett par nya historikdelar på hemsidan.

En gammal databas över drygt 600 spelare som spelat i Grebbestads IF – som tidigare sköttes av Christer Andersson och på senare tid hållits up to date tack vare "Lillens" Excel-skills – har flyttat in på hemsidan. Resultatet ser du under Historiken, där du kan klicka på Historisk spelarstatistik.

Här kan man såklart se att Lasse-Målvakt gjort flest matcher, men att Micke Mattsson faktiskt gjort fler A-lagsmatcher.

Man kan såklart också se att Jonas Söderlund gjort flest mål totalt och i A-laget, men att han har ett par kvar till Nigges 210 i B-laget.

Bäst målsnitt i A-laget har dock årets stjärna, Jonas Henriksson.

Utöver detta har "Lillen" och Anders lagt in ett antal andra personer med stort GIF-engagemang och hjärta. Dessa – samt spelarna – finns också under Historiken, närmare bestämt när du klickar på Eldsjälar och spelare.

Sidorna kommer byggas ut med mer information om dessa eldsjälar allt eftersom, men redan nu kan de säkert vara roliga att kasta ett öga på.

Slutligen har Herr Ordförande även grävt fram och lagt upp ett antal äldre och nyare lagbilder för A-laget, och några färre för B-laget och det stolta Oldboys-laget.

Har du själv har några gamla foton, har lust att fylla i lite information där det saknas eller hittar du något som är fel? Hugg tag i Anders på stan eller skicka ett epost till info [at] grebbestadsif [punkt] se!

Mesta GIF-arna, spelarstatistik GIFs spelarstatistik efter 2016-års säsong

Grattis Hugo, jättekul att få se dig på alagsträningarna ❤️⚽️🖤

Kval till division II
2022-10-29 15:00

ADAS UNITED IF
3-1

Sparvallen konstgräs, Tanumshede
Träningsmatch
2023-02-03 20:00
IFK UDDEVALLA (b)
Kamratgården, Uddevalla


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.