Seger för andralaget

Omvänd ketchupeffekt när Lysekil mosades

Först kom allting sen kom ingenting och sen kom ingenting. Så kan matchen sammanfattas eller vad sägs om 6-0 på 19 minuter. Så långt var det bara ett lag på banan.
Naweed Ashairi inledde fyrverkeriet efter 5 min framspelad av Niklas Alme'n.
2-0 kom i åttonde min av Filip Hansson. Två minuter senare spelade Filip fram till Naweed som satte 3-0.
I minut 14 gjorde 15-årige debutanten Erik Johansson sitt första GIF-mål och matchen var förstås avgjord.
Naweed Ashairi som var riktigt het gjorde sen både 5-0 och 6-0 framspelad av Markus Broberg respektive Filip Hansson. Matchuret stod på 19 min!
Sen slumrar vi in och slutar mer eller mindre att spela.
Lysekil reducerade på en feldömd hörna i sitt första riktiga anfall efter 24 min.
I andra halvlek hittade vi aldrig tillbaks till vårt snabba rörliga spel. Vi blev bekväma och slutade löpa för varann och spelade inte som ett lag.
Lysekil fick till en reducering till 6-2 efter 75 min och Jonas Söderlund kom in och satte 7-2 med 5 kvar att spela.
Den här matchen visar väldigt tydligt hur viktigt det mentala är i fotboll, det kändes som vi kunde gjort 20 mål i dag om vi kört på.
Noterbart är att vi hade hela fyra stycken 15- åringar i laget och att bara tre av utespelarna som startade har fyllt 20.

Grattis Hugo, jättekul att få se dig på alagsträningarna ❤️⚽️🖤

Kval till division II