Mattias Svensson besked berör

Grebbestads IF tackar alla som skriver i gästböcker och beklagar Mattias öde. En fin gest som visar att Mattias öde även berör i andra klubbar

En person har till och med ringt upp mig och ville ha Mattias telefonr och ringde sedan upp honom. Det känns oerhört fint.

På länk nedan kan ni även se vad Stångenäs AIS skriver på sin hemsida om Mattias. Även detta helt fantastigkt fint!

Mattias Svensson Läget i Grebbestad dagen efter chocken Mattias Svensson ser ljuset i tunneln

Jag kan inte påstå att jag är särskilt orolig. Får bara några omgångar sedan låg Grebbestad riktigt illa till men med några segrar så kommer självförtroendet tillbaks och bara för att man förlorar idag mot ett lag som är klart bättre än oss tabell mässigt så tror jag inte att vi viker ner oss.
Grebbestads IF i division 2 år 2022.

Idag 13:00

STENUNGSUNDS IF