Brålanda IF 3 - 3 Grebbestads IF
         
 
       
     
         
   
1-014. Joakim Berggren
2-014. Joakim Berggren
Assist: 8. Victor Edvardsson
16. Yusuf Nuur
3-014. Joakim Berggren
Assist: 14. Joakim Berggren
23. Ayuub Abdulle
3-1
Ut: 23. Ayuub Abdulle
In: 20. Sebastian Carhed
Ut: 16. Yusuf Nuur
In: 9. Amel Licina
3-2
Ut: 7. Victor Jägerbrand
In: 16. Yusuf Nuur
Ut: 14. Joakim Berggren
In: 13. Bleror Demiqi
3-3
Ut: 10. Adeek Galleyr
In: 14. Joakim Berggren
Ut: 4. Patrik Adamczyk
In: 6. Shad Omar
Ut: 66. Oscar Landgren
In: 24. Molham Hafez


Brålanda-Grebbesta...

Brålanda-Grebbesta...

Brålanda-Grebbesta...

Brålanda-Grebbesta...
22 bilder till i galleriet
Nytt kryss efter ras

Grebbestad ledde efter 27 minuter med fina 3-0 borta mot Brålanda efter hattrick av Joakim Berggren. Men så slutade laget spela och när slutsignalen kom stod det 3-3 vilket Brålanda fixat till efter 67 minuter.

Första halvlek
Brålanda höll på att chocka Grebbestad redan i andra minuten då Hampus Hansen prickade stolpens insida.

Men annars var det Grebbestad som öppnade bäst och efter nio minuter fick man en frispark som Joakim Berggren satte direkt i mål till 0-1 i matchen.

Minuten senare var Adeek Galleyr nära när han fick ett inspel i straffområdet men skottet täcktes till en hörna.

Men 0-2 kom snabbt då den följande hörnan gav utdelning. Victor Edvardsson spelade kort till Adeek Galleyr, fick tillbaka bollen och hittade in till Joakim Berggren som enkelt satte 0-2.

Efter 17 minuter ställde Brålanda om fint med en fin djupledsboll på Erik Aronsson strax innanför 16-metaren gick på volleyskott men skottet klart utanför.

I stället var det Grebbestad som fortsatte att föra matchen och efter 27 minuter fick man en ny frispark strax utanför 16-metaren och återigen kunde Joakim Berggren hitta rätt med en perfekt frispark, 0-3.

Men men… Det var väl hit som det var bra fart i Grebbestads spel. Sedan varvade man ner rejält och resten av matchen är väl egentligen underkänd.

Efter 31 minuter kom en reducering till 1-3 då Arber Nikqi satte en straff. En straff som kom sedan Erik Aronsson skjutit och Ayuub Abdulle fått bollen på armen.

Två minuter senare fick Brålanda nytt fint läge. Grebbestad borde väl haft en frispark först men domaren lät spelet fortgå och Brålanda lyfte in bollen till Arber Nikqi som nickade mot första krysset men Mattias Jansson var bra med och räddade.

Grebbestad fick sedan en sen hörna i första halvlek och var nära utdelning igen. Victor Edvardsson och Adeek Galleyr samarbetade åter och Victor fick tillbaka bollen och via en fin tvåfotare glad han förbi en motståndare in i straffområdet och fick fritt till skott men skottet gick rakt på Brålandas burväktare Edvin Hedlund klarade.

Andra halvlek
Andra halvlek direkt svagt av Grebbestad. Tempot sjönk rejält och passningarna mycket sämre vilket gav mycket felpassningar.

Och passivitet gav 2-3 efter 5-1 minuter. På en Brålanda hörna nickade man in centralt och en andraboll damp ner till Oscar Kristensson som fick ladda och ladda innan han kunde trycka in reducering då Grebbestad bara stod och tittade på passivt. (ser på bilder att vi hade folk nära men ändå inte tillräckligt).

Efter 55 minuter fick Grebbestad en chans efter ett inkast kunde bollen spelas in till Sebastian Carhed som sköt men utanför.

Grebbestad fortsatte att vara passiva och efter 59 minuter hittade Brålanda ut på Erik Aronsson som tog emot och sköt men Mattias Jansson räddade med en fotparad.

Efter 63 minuter vände Grebbestad snabbt på spelet och Victor Edvardsson hittade fint fram på Sebastian Carhed som fick ett bra skottläge men Brålanda kunde genom uppoffrande försvarsspel täcka skottet till en resultatlös hörna.

I stället kom kvitteringen efter 67 minuter när Sackaria Mahammed slog en bra crossboll på djupet mot Erik Aronsson som klippte till och med sidledsförflyttning på Mattias Jansson kom skottet på ”fel” sida för honom och satt till 3-3.

Direkt efter avspark hittade Grebbestad fint fram på Sebastian Carhed. Det blev ett motlägg och bollen hamnade hos Amel Licina som fick fint skottläge men högerskottet smet högt över.

Sista kvarten blev det ändå mer Grebbestad i spelet men man saknade ändå farten för att bryta igenom till de riktigt heta chanserna.

Efter 77 minuter dribblade sig Victor Edvardsson fint fram men skottet fick han se smita metern utanför.

Efter 84 minuter var Sebastian Carhed på väg igenom men återigen fick vi se ett fint försvarsspel från Brålanda som kunde bryta.

På tilläggstid kom sista chansen för Grebbestad. Efter ett inkast hittade man in till Yusuf Nuur som sköt över i fint läge och matchen slutade 3-3

Brålanda IF-GIF 3-3 Brålanda IF Bilder Brålanda-Grebbestad

Bilder Brålanda-Grebbestad

Nu finns 26 bilder i Galleriet.

Gå via menyrad och Galleri eller via länk nedan:

Se bilder från Brålanda-Grebbestad

Brålanda IF-GIF 3-3 Nytt kryss efter ras

5-3 88min Anton Henriksson

Träningsmatch
2024-02-21 19:00

KVIK HALDEN FK, NORGE
-

okänd
Träningsmatch
I övermorgon 14:00
SÄFFLE SK (b)
SJB Arena, Ed


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.