28/5 1922

1-218. Nora Jonasson

Nora Jonasson gjor...

Första förlusten för damlaget

Efter damlagets succéstart blev den en något överraskande förlust i bortamatchen mot Ödsmål. Ödsmåls damer vann med 2-1 (2-0).

Bild: Grebbestads målskytt Nora Jonasson

Tittade man på tabellplacering och inspelade poäng talade egentligen allt för Grebbestad i denna match.
- Vi hade lite folk borta av olika orsaker som skolavslutningar sa, Björn Berntsson

Grebbestad öppnade med ett friläge redan i första minuten men missade. Sedan fick hemmalaget två ganska enkla mål. Hemmalagets Nathalie Gustafsson gav Ödsmål ledningen efter 14 minuter. Nathalie var inte färdig där utan satte även 2-0 efter 25 minuter. Därmed har nu Nathalie gjort 4 mål i serien.

Grebbestad gav inte upp men mer än en reducering efter 77 minuter blev det inte. Målet inslaget av Nora Jonasson. Målet kom efter en frispark från Siofra Linnane som tog på försvarare och Nora kunde forcera in bollen till 2-1

Grebbestad hade sedan en boll i stolpen och fler lägen men fick inte in bollen,

- Vi kom väl inte upp i vanlig standard. Sedan hade vi 10-12 målchanser med fick bara 1 mål idag. Dom hade väl 3 målchanser och satte 2 mål. Tycker ändå vi var bättre i spelet men det var en sådan dag där det inte ville sig, sa Björn Berntsson.

Ödsmåls IK-GIF 2-1 Ödsmåls IK

Easy to make a mistake though, especially with so many goals going in yesterday⚽️😁 Alice was wondering why she had 2 assists missing, so I said I'd ask👍

2022-09-24 14:00

LIDKÖPINGS FK