Herrestads AIF 3 - 0 Grebbestads IF
         
 
     
   
         
       
9. Carl Stockwell
Ut: 10. Christoffer Söderlund
In: 13. Bilal Moussa
Ut: 9. Carl Stockwell
In: 14. Amel Licina
Ut: 21. Philip Hällgren
In: 12. Andrew Palumbo
8. Victor Edvardsson
3. Lukas Berntsson


Herrestad-Grebbest...

Herrestad-Grebbest...

Herrestad-Grebbest...

Herrestad-Grebbest...
25 bilder till i galleriet
3-0 till Herrestad

En märklig match. Grebbestad med klart övertag i spelet men utan att skapa chanser. Då fick Herrestad sätta 1-0 för lättvindigt, bli bjudna på 2-0 och sedan fint kontra in 3-0.

Första halvlek
Efter ett par trevande minuter i matchen blev det bra fart på Herrestad som då flera gånger anfördes av Isak Pettersson-Pohl som kom fint på sin högerkant flera gånger. Men med undantag av något fint inspel som Grebbestad tog bort så hände det inte så mycket.

Alexander Klang hade något bra försök men Mattias Jansson var fint ute och klarade.

Men efter Herrstads fina start skadade sig Isak Pettersson-Pohl olyckligt och han troligen fick axeln ur led. Efter detta var det mer Grebbestad i matchen som man nu tog över spelmässigt.

Och det var just spelmässigt. Med Isac Ohlsson och Saban Ertürk borta från laget och Jesper Mattsson sjuk var det tunt framåt och trots spelövertag i stort sett resten av matchen hände inte mycket framåt.

Det första Grebbestad fick framåt var efter 25 minuters spel då man fick två resultatlösa hörnor. Tre minuter senare hade man ett långt inkast som Carl Stockwell touchade bra på inspringande Lucas Fonteboa var framme och oroade men bollen utanför.

Efter en halvtimme lyfte Victor Edvardsson in en frispark som nickade av William Andersson men klart över.

Efter 32 minuter kom Herrestad in en framstöt och Alexander Klang provade med skott från vänster en bit utifrån men ändå en bit utanför den bortre stolpen.

Efter 45 minuter stod Haidar Omar för en fin insats på vänsterkanten innan han serverade Erik Andreasson en bra boll på djupet. Erik blev fri mot Mattias Jansson som stod långt ut men Eriks avslut smet utanför.

I femte tilläggsminuten lyfte Victor Edvardsson in bollen som möttes av Carl Stockwell men nicken smet metern över.

Efter dryg sju tilläggsminuter efter Isak Pettersson-Pohls skada blåste domaren av för paus.

Mest Grebbestad i spelet men något vassare lägen för Herrestad.

Andra halvlek
Grebbestad fortsatte med att föra spelet i den andra halvleken och när det gått 66 minuter var övertaget klart men det hände absolut inget framåt.

Då kom i stället 1-0 efter 68 minuter från ingenstans. Haidar Omar slog en kort hörna, fick tillbaka bollen och dog sig förbi 4-5 Grebbestadsspelare som var alldeles för passiva och sköt sedan från distans ett välplacerat skott som satt. Men tyvärr efter klent försvarsspel…

Nästan direkt efter tog Grebbestad en snabb frispark och lyften in bollen fint mot Lucas Fonteboa som kom vid den bakre stolpen men nicken smet strax över.

Haidar Omar stack sedan emellan med nytt skott utifrån men detta blev ett lätt byte för Mattias Jansson.

Tiden började så smått rinna ifrån Grebbestad som fortsatt hade bra med boll med man var uddlösa och man tvingades mer framåt vilket gav kontringslägen för Herrestad. Just på en kontring kom ett fint läge för inbytte Theo Nöjd Bergman men fri prickade han stolpen.

Strax efter kontrade Grebbestad och Andrew Palumbo lyfte in till David Olsson som inte fick riktning på nicken som smet utanför.

Efter 87 minuter avgjordes matchen efter en bjudning. William Anderssons tillbakaspel blev för löst och Theo Nöjd Bergman han emellan, rundade Mattias Jansson och rullade in 2-0.

I första tilläggsminuten prickade Grebbestad stolpen. Victor Edvardsson spelade in en frispark som skarvades vidare av William Andersson men i stolpen.

Sedan efter ett par minuters tillläggstid till när Grebbestad lyfte fram mycket folk kontrade Herrestad fint och Theo Nöjd Bergman hittade in till Erik Andreasson som placerade in 3-0.

3-0 i en match som verkligen såg ut att gå mot 0-0. Då Grebbestad dominerade spelet men var uddlösa. Men efter Herrestads 1-0 öppnade det upp ytor som Herrestad nyttjade bra men visst var det märkligt resultat sett efter spelet.

Heder till Herrestad som spelade bra hemåt och skapade de bästa lägena och hade matchens kanske bäste spelare i Haidar Omar.

Herrestads AIF-GIF 3-0 Herrestads AIF Bilder Herrestad-Grebbestad

Bilder Herrestad-Grebbestad

Nu finns det 29 bilder i Galleriet

Gå via menyrad och Galleri eller via länk nedan:

Se bilder från Herrestad-Grebbestad

Herrestads AIF-GIF 3-0 Herrestads AIF 3-0 till Herrestad

Spännande helg framför oss ! Blir det fler klara spelare möjligen ... 😁

Div II Norra Götaland
2023-10-21 14:00

IFK SKÖVDE FK
1-3

Södermalms IP, Skövde
Träningsmatch
2024-02-10 14:00
FREDRIKSTAD FK LAG 2, NORGE (h)
Sparvallen konstgräs, Tanumshede


 
Tennis
H70 Ullevi TK (h)
Imorgon 10:00
Göteborg