Grebbestad-Oddevol...

Grebbestad-Oddevol...

Grebbestad-Oddevol...

Grebbestad-Oddevol...
33 bilder till i galleriet
Mållöst mot Oddevold

Det blev inga mål i dagens match mot IK Oddevold. En typisk 0-0-match
med ganska få målchanser. Positivt där var ändå att det var Grebbestad som hade de flesta och bästa målchanserna.

Oddevold började matchen bäst med hög press på Grebbestad de första fem minuterna. Här fick man även tre hörnor där inget hot mot Grebbestadsmålet förekom.

Men efter de första minuterna jobbade Grebbestad in i matchen och resten av halvleken var jämn med något plus för Grebbestad spelmässigt. Men båda lagen spelade tätt bakåt och bakade hem och lät det andra laget rulla i backlinje och med passningar upp på mittfält.

Förre Grebbestadsmålvakten Kristoffer Björk håller numera till i Oddevold och var den målvakt som först fick göra några ingripanden. Först plockades ett inlägg ner och sedan tvingades han tippa ett inlägg till en hörna.

På den följande hörnan nådde David Karlsson högst men nicken klart över.

Efter 41 minuter fick Grebbestad en frispark i fint läge. Victor Edvardsson testade ett skott direkt men bollen smet en bit över.

Oddevolds enda framstöt som var nära mål kom efter 44 minuter. Det var en hörna som blev något lång men andrabollen sköts hårt och lågt in i gröten av spelare där den studsade lite hit och dit innan den damp ner i fötterna på Axel Pettersson som sköt över.

I slutsekunderna fick Grebbestad en sista chans där Anton Henriksson kom till skott och Kristoffer Björk djärvt dök ut på returen och fångade den innan Mathias Hegeland nådde bollen.

Andra halvlek
Om Grebbestad var något bättre än Oddevold i första halvlek så blev det mer Oddevold spelmässigt i den andra halvleken.

Men Grebbestad vaskade fram en bra chans efter bara 30 sekunder i den andra halvleken när ett väggspel gav Christoffer Söderlund ett ganska bra läge men vinkeln var ändå snäv och Kristoffer Björk kunde rädda till en hörna.

Men sedan slarvade Grebbestad en del i passningsspelet i det defensiva och Oddevold kunde så när komma fram till bra lägen men Grebbestad lyckades ändå reda ut det det hela. Bland annat fick Armend Shillova ett bra skottläge men sköt utanför.

Men även om Oddevold hade mer boll i den andra var det Grebbestad som vaskade fram några bra lägen. Som efter 65 minuter då Viktor Adebahrs fina inlägg kom bra mot Andrew Palumbo som ändå inte kom helt rätt till bollen och chansen försvann.

Oddevold fick sedan en möjlighet efter en hörna som nådde Alexander Almqvist som nickade men bollen smet klart över.

Strax efter, efter 72 minuter, slog Andrew Palumbo ett inlägg som nådde Anton Henriksson som tog ner bollen och sköt via en Oddvoldspelare fick bollen en farlig båge men Kristoffer Björk var med bra och tippade säkert till en hörna.

Efter 80 minuter fick Oddevold en frispark i bra läge. Pelle Ödlund klippte till bra men Jonatan Hårenberg var fint med och räddade säkert utan att släppa retur.

Strax efter var det ett Grebbestadsinlägg från Mathias Hegeland där Sebastian Jaconellis nick var bra men Kristoffer Björk kunde ännu en gång tippa till en hörna.

I 87:e minuten kom matchens farligaste målchans. Sebastian Jaconellis inlägg hittade en fri Anton Henriksson som dock nickade utanför från ganska nära håll.

Strax efter var det nytt slarv i Grebbestad och Armend Shillova fick läge att att skjuta men skottet klart utanför.


Efter matchen fick vi en liten pratstund med Grebbestads tränare Peter Levin.

Peter Levin, 0-0 mot div-1 laget Oddevold. Rätt nöjd så här direkt efteråt?
– Absolut. Det skall vi absolut vara nöjda med.


Oddevold började intensivt där dom tryckte tillbaka oss innan vi kom bra in i matchen
– Jag tycker väl inte direkt dom tryckte tillbaka oss utan vi startade medvetet med ett lågt försvarsspel och det tycker jag killarna hanterade bra. Dom skapade inga farligheter över huvud taget tycker jag.

En riktigt bra första halvlek med lite plus för oss spelmässigt. Vi har några chanser även om det inte var jättefarligt?
– Det är som du säger. Det var väl vi som skapade de bästa chanserna men vi hade väl inga riktigt bra avslut. Så det blev väl aldrig riktigt farligt men det var vi som skapade de farligaste lägena.

Andra halvlek blev det lite mer Oddevold som var mer spelförande men dom kapade ändå inte mycket framåt
– Det var väl överlag en ganska chansfattig match så sett. Båda lagen gick in för att hålla sin defensiv och det präglade väl spelet.

Ett fint läge att avgöra på slutet när Anton Henriksson fick nickläget på Sebastian Jaconellis inlägg
– Ja. Vi hade som sagt några bra lägen till att få in ett mål men det var juste den sista touchen som gjorde att vi inte lyckades.

Någon spelare du vill lyfta fram idag?
– Det var en stark laginsats. Men en som Christoffer Söderlund för lyftas fram – vilken arbetskapacitet han har. Men det var många som var bra och vi gjorde en mycket fin laginsats.

GIF-IK Oddevold 0-0 IK Oddevold Bilder Grebbestad-Oddevold

Bilder Grebbestad-Oddevold

Nu finns det 37 bilder i Galleriet.

Gå via menyrad och Galleri, eller via länk nedan:

Se bilder från Grebbestad-Oddevold från Grebbestads hemsidaFör ytterligare 50 bilder på via Facebook Grebbestad-Oddevold, Jens Ohlsons bilder

GIF-IK Oddevold 0-0 IK Oddevold Mållöst mot Oddevold

När tränarfrågan är klar kommer nyhet på hemsidan.

Div II Norra Götaland
2023-09-24 13:00

TORSLANDA IK
1-3

Siljevi, Grebbestad
Div II Norra Götaland
I övermorgon 19:30
VÄNERSBORGS FK (b)
Vänersvallen, Vänersborg


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.