28/5 1922

Tennis 2018

Ledare:
Hans Eriksson 0708-325890

Består främst av mer seniora spelare som mest motionsspelar, men även deltar i H65 och H70 seriespel, både inne och ute.

Är du intresserad hör gärna av dig !

GIF´s tennisspelare dominerade Kuseröd Open i dubbel

För andra året i rad vann idag Bo Lindgren/Hans Eriksson dubbelturneringen i Kuseröd Open. Till slutspel gick även GIF-spelarna Tommy Randhem/Anders Aspenberg och Gunnar Bergling/Stellan Andersson. 4:e par var David och Mats Berggren, Långsjö.

Bo och Hans vann en jämn match i semi över Gunnar och Stellan och finalen vann man övertygande mot Tommy/Anders.

Turneringen spelades på paret Berglings välskötta En Tous Cas-bana och värdparet bjöd alla 12 spelarna på utsökt brunch.

På bilden fr vä: Bo Lindgren, Mona och Gunnar Bergling, Hans Eriksson, Tommy Randhem och Anders Aspenberg.

Läs hela nyheten...

Härligt att det nu börjar bli en trupp inför 2023 och en tränare är på plats.

Kval till division II
2022-10-29 15:00