Grebbestads IFs forum

Namn
Spamkontroll - skriv nuvarande år
Epost
Hemsida
KlubbSlutresultat 1-1. Nyhet kommer när Janne kommit hem.

0-0 i halvtid i matchen i Uddevalla.

Grattis Hugo, jättekul att få se dig på alagsträningarna ❤️⚽️🖤

Kul att damernas spelartrupp fylls på. Hoppas att herrarnas trupp gör det snart också.

Ulf Olsson, en otroligt viktig man i den här föreningens historia och utveckling. Christer Hansson, ytterligare en sådan person. Nu finns de inte med oss längre. De är de senaste två spelare som vi tvingas tar avsked av. Liksom många andra, spelare, ledare, föreningsaktiva, som naturligt lämnar oss och föreningen, naturligtvis kan listan göras lång.
Men...tack vare en otroligt väl ordnad historiebeskrivning i Grebbestads IF kan vi ta till oss av vad många före nuet har bidragit med, alla de som gör dagens fina förutsättningar möjliga.
När jag kom hit som femtonåring för länge sedan fick jag förmånen att ledas in i GIF och Grebbestad av bland annat dessa två herrar. Ja, det är länge sedan. Men inte längre bort än väldigt många har fantastiska minnen av och med Uffe och Klicken. Samt av alla andra inte här nämnda, men förhoppningsvis aldrig glömda.

Anonym - vi jobbar för fullt med damlaget och presentationen av truppen inför spelet i div. 3 under 2023, men det är mycket nu ….

När kommer spelarpresentationerna på damerna?

Hej alla nyfikna GIF-are och god fortsättning på 2023.
Nu har vår mästerwebmaster Johan Thoresson uppdaterat och årsjusterat det mesta på vår hemsida. Bokade tränings- och DM-matcher är inlagda, likaså spelartrupp för herrA-laget.
Info om Partners och hur man kan stötta GIF hittar du på länken Partners under GIF-loggan ovan.
Det kommer mera !!!

Nu ser vi med spänning fram emot nyåret och förhoppningen är att GIF kan bjuda på en sedvanlig nyårsbomb! Spelartruppens första nyförvärv hade inte suttit fel!!!

Härligt med de nya kontrakten som Sportrådet jobbat fram.

Träningsmatch
I förrgår 19:30

IFK UDDEVALLA
1-1

Kamratgården, Uddevalla
Träningsmatch
2023-02-11 12:00
GROHEDS IF (b)


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.