I backspegeln - 5 februari genom åren

Mikael Larsson föddes
Jens Ohlson föddes
Östsiden IL, Norge (h) 2-2
Grebbestad tog emot Östsiden IL, Norge och spelade oavgjort, 2-2. GIFs mål gjordes av Daniel (Strömstad) Andersson och Anton Henriksson.

Grebbestad åter i träning
I morgon är det dags igen för träning för Grebbestad. Efter ett coronafall i truppen valde man att ta ett veckolångt break men nu är de dags igen. Kl. 11:30 kör man igång! Vi passar då på och tar ett kort samtal men Jonas Björk

Breaking news: Anton Henriksson förlänger med Grebbestad
Efter en lång tids funderande över sin framtid är det nu klart! Anton Henriksson skrev idag kontrakt med Grebbestad över 2019! - Anton kan mycket och det skall vi ta vara på. säger sportchefen Peter Svensson

Vinnare i omgång 4 i #swisharödsvart är nu klar.
GRATTIS säger vi till Roy Ohlson, du vann ett FONDOGRAM från Sparbanken Tanum, värde 1.000 kr. Rätta svaret på frågan var - GIF möter Oskarshamns AIK i första hemmamatchen i div. 1 Södra lördag den 7 april. Tack alla ni som bidragit. Nu tar vi "sportlovsledigt" och återkommer om ett tag med nya omgångar av #swisharödsvart...

Äntligen match! Vallens IF kommer på besök på lördag
Första fasen av försäsongen är klar. Nu går vi in i andra fasen, den med träningsmatcherna. Och först ut för Grebbestad blir Vallens IF, nykomling i div 3.

Grebbestad spelade 2-2 i märklig match mot Östsiden.
Det var två lag som tycker om att rulla boll som möttes på SPARvallen i Tanumshede. Skillnaden var väl att Grebbestad vinner mark medan Östsiden rullade mellan målvakt, försvaret och mittfältet på egen planhalva.

Nordisk Landskamp för 16-åringar
Under sista veckan i juli 2008 genomförs Nordisk Pojkturnering för 16-åriga killar.

Slutresultat 1-1. Nyhet kommer när Janne kommit hem.

I förrgår 19:30

IFK UDDEVALLA