I backspegeln - 9 juni genom åren

Bertil Simonsson föddes
Philip Berrisch föddes
Rabbalshede IK (h) 3-0
GIF tog emot Rabbalshede IK och kunde vinna med 3-0.

Åtvidabergs FF (h) 3-1
GIF hade hemmamatch mot Åtvidabergs FF och kunde vinna med 3-1. Grebbestads mål gjordes av Tobias Carlsson, Granit Berisha och Christoffer Söderlund.

Torslanda IK (h) 4-1
GIF hade hemmamatch mot Torslanda IK och vann med 4-1. GIFs mål gjordes av Granit Berisha, Olle Kristoffersson, Daniel (Strömstad) Andersson och Gustav Henriksson.

Stenungsunds IF (b) 0-0
GIF spelade borta mot Stenungsunds IF och spelade oavgjort, 0-0.

Eds FF (b) 0-0
GIF hade bortamatch mot Eds FF och fick med sig en pinne, 0-0.

Lysekils FF (h) 0-2
Grebbestad tog emot Lysekils FF och förlorade med 0-2.


Damer: Truppen mot Rabbalshede
Truppen är klar och ser ut som följer:

Damer: Kvällens match inställd - update
Återigen inställt mot Rabbalshede tyvärr. Detta gör att Grebbestad vinner matchen med 3-0 på WO.

Nordvärmland hemma på lördag
Ett Grebbestad med fem raka förluster hoppas givetvis på att vända den negativa trenden på lördag då Nordvärmland kommer på besök. Två lag med 15 poäng vardera. 7:an mot 8:an i tabellen.

17 bilder från Angered-Grebbestad
Nu finns det 17 bilder i Galleriet. Gå via menyrad och Galleri eller klicka på länk nedan:

GULDTIAN 2020, 35 anmälda till årets upplaga
Nu gör vi en omstart på GULDTIAN efter att det beslutats att det blir en enkelserie 2020 med 13 matcher. Premiär söndag 14 juni hemma mot IFK Åmål kl. 14.00. Du kan vara med och stötta Grebbestads IFs A-lag med en insats på 10 kr per mål som A-laget gör i serien 2020 ! • Vinnaren får 15 % av intäkterna och tvåan får 5%. Med 30 gjorda mål och 100 deltagare blir det 4.500 kr till vinnaren och 1.500 kr till tvåan. De senaste åren i div. 2, med 26 matcher, har GIF gjort 59, 51, 49 och 59 mål och släppt in 41, 17, 50 och 34 mål. • Du bidrar genom Guldtian till föreningens verksamhet. • Alla som är med i Guldtian kommer att uppmärksammas på vår hemsida, www.grebbestadsif.se För att kunna vinna så ska du tippa på hur många mål GIF gör resp. släpper in i serien. Gjorda mål räknas i första hand, men om det är fler som har tippat på samma antal gjorda så är det insläppta som avgör vem som är vinnaren och tvåan. Faktura kommer att skickas så snart serien är färdigspelad. Skicka in Ditt tips på mail till info@grebbestadsif.se eller ett SMS till 0708-710 698 OBS! Tipset insändes senast 15 juni. I mailet/SMS-et skall du ange - Ditt namn - Ditt telefonnummer - Gjorda Mål - Insläppta Mål TACK för att Du deltar i GULDTIAN 2020 ! LYCKA TILL !!!! Se nedan på anmälda so far:

Siljevi klart inför seriestarten på söndag
Söndag den 14 juni är det årets seriestart på Siljevi, kl. 14 mot IFK Åmål Tyvärr får vi ju inte släppa in publik på arenan, pga coronaviruset. [[fet]] [[link]]http://www.grebbestadsif.se/galleri.asp?album=132[[nytt]] Men här är dagsfärska bilder från Siljevi som tröst tills vi får öppna för publik igen, förhoppningsvis vid höstpremären 14 augusti.[[/link]] [[/fet]]

Fiktiv biljett till GIF - IFK Åmål på söndag
Tyvärr får vi inte släppa in någon publik på årets premiärmatch, men du kan se den på Storm och MaCri i Grebbestad eller på dator via bohuslaningen.se om du har abonnemang på Bohusläningen. Du kan stötta GIF genom att köpa en fiktiv biljett, se hur den betalas på bilden ovan. TACK från GIF !!

Viktig seger för Grebbestad mot Åtvidaberg
Grebbestad var klasser bättre än Åtvidaberg och borde haft en ledning redan före paus där det stod 1-1. Efter paus fortsatte Grebbestad med dominans och nu kom målen som gav segern. En mycket rättvis sådan efter dominans matchen igenom i princip. Målen av Tobias Carlsson, Granit Berisha och Christoffer Söderlund.

Grebbestads trupp mot Åtvidaberg
Truppen till dagens match mot Åtvidaberg är klar och ser ut som följer:

40 bilder från Grebbestad-Åtvidaberg
Nu finns det 40 bilder i Galleriet. å via menyrad och Galleri eller via länk nedan:

Skoftebyn borta i morgon för GIF
Omgång 11 innebär resa till Trollhättan för match mot fjolårets tabelltrea Skoftebyns IF.

Truppen mot Skoftebyn
Grebbestads trupp mot Skoftebyn är klar och ser ut så här:

Viktig match till helgen mot Skoftebyn
Två lag med poängbehov möts på Siljevi på lördag kl 16. Just Skoftebyn har Grebbestad fina minnen av. Vem minns inte hur vi säkrade seriesegern i div 3 genom att vinna med 3-2 borta efter tre mål av Jonas Henriksson?

Bilder Gauthiod-Grebbestad
Nu finns 34 bilder i Galleriet. Gå via Galleri i menyrad eller länk nedan:

Härlig seger tog mot Torslanda tog Grebbestad upp på andra plats
Grebbestad fick en smakstart på matchen och hade fina 3-0 efter bara 25 minuters spel. Slutresultatet skrevs till 4-1 (3-0).

10 tappra Gifare kämpade till sig en poäng
Stenungsund dominerade kraftigt i inledningen av matchen och när målvakten Jörgen Andersson blev utvisad efter 33 minuter såg det mörkt ut.

Kämpaseger för Tanum
I en mycket jämn och målrik match kunde Tanum hemmabesegra gästande Sotenäs med 5-4 (2-2). Men oavgjort hade kanske varit mest rättvist?

Grebbestads talang med i BFF
Grebbestads Markus Svensson som fyller 16 år i juli har blivit uttagen till Bohusläns Fotbollsförbunds lag för 16-åringar.

Viktig vinst för Grebbestad
Grebbestad tog en viktig vinst och får andrum mot bottenlagen i tabellen efter segern med 2-4 (1-3) borta mot Inland. Detta sedan nyförvärvet Daniel Visone gjort tre mål.

Oförutsedd förlust!
Fredagkvällens match blev en besvikelse för Grebbestads IF och för de allra flesta av de drygt 160 i publiken.

Hej Niklas, så här säger Fanny:
-Jag var på Näl i tisdags kväll och blev röntgad, ingen fraktur. Ska till Göteborg imorgon till läkare för lite mer information om vad som har hänt och hur jag ska gå till väga nu. Karin Jonasson trodde att det var min knäskål som hade hoppat ur led.

Div II Norra Götaland
2023-06-02 19:00

TORSLANDA IK
1-5

Torslandavallen 1, Torslanda
Div II Norra Götaland
Imorgon 14:00
IFK SKÖVDE FK (h)
Siljevi, Grebbestad


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.