28/5 1922
 
100 år
28/5 2022
 

I backspegeln - 4 oktober genom åren

Frans Eklund föddes
Nordvärmlands FF (h) 3-4
Grebbestad tog emot Nordvärmlands FF och torskade med 3-4. GIFs mål gjordes av Olle Kristoffersson, Daniel (Strömstad) Andersson och Jonas Henriksson.

Hogstorps IF (h) 3-1
GIF hade hemmamatch mot Hogstorps IF och vann med 3-1. GIFs mål gjordes av Jonas Söderlund, Erik Häggström och Mikael Albrektsson.

Ödeborgs IF (h) 7-0
GIF gästades av Ödeborgs IF och segrade klart med 7-0. Grebbestads mål gjordes av Olle Kristoffersson (3), Jonas Söderlund, Robin Persson (2) och Henrik Olausson.

Ödeborg/Stigen (h) 4-1
Grebbestad hade hemmamatch mot Ödeborg/Stigen och kunde vinna med 4-1.


Craftstipendie 2019
Craftpriset delas ut till en kille och en tjej i föreningen som på ett bra sätt agerat på träning, match och även i skola/fritid. Priset består av 1 500 kr i produkter från Crafts hela sortiment.

Inför Torns IF och märklig lottning
På lördag blir det Sparvallen i Tanumshede som gäller när Grebbestad tar emot gästande Torn. En pigg nykomling som lyckats klart bättre än Grebbestad. Man har lett serien, man har mycket länge legat tvåa men befinner sig just nu på en tredje plats.

Bilder Uddevalla-Grebbestad
Som vanligt svårt med bilder på kvällsmatcher men 12 st har jag fått ihop med blandad kvalité. Gå via menyrad och Galleri eller via länk nedan.

Bilder Uddevalla-Grebbestad
Nu finns 43 bilder at se på i galleriet. Gå via menyrad eller länk nedan.

Osannolik vändning gav Nordvärmland segern mot Grebbestad
Grebbestad såg ut att gå mot en säker seger. Ledning med 3-1, spelövertag och målchansövertag. Men så reste sig Nordvärmland mirakulöst och via 3 mål på åtta minuter säkrade man segern med 3-4 målet i 95:e minuten.

Tipset: Den gudomliga komedin..........
Jag är rädd. Rädd så in i Skoftebyn.

SPARVALLEN PÅ LÖRDAG
Grebbestad If kommer att spela årets sista hemmamatch på den nya konstgräsplanen i Tanumshede. För motståndet svarar Vallens IF som har förnyat kontrakt i Div 4 att spela för. Giffarna som tränat bra i veckan kommer med en nästan identisk trupp som förra veckan. Truppen....

Tanum avslutade storstilat
Tanum vann enkelt avslutningsmatchen i årets serie hemma på Hedevallen med hela 10-0 (4-0) mot Henån. Segern gjorde att Tanum slutade på en femte plats i div. 6.

Grebbestad kvar i fyran
Mål av Jonas Söderlund, Erik Häggström och Mikael Albrektsson såg till att Grebbestad får stanna i div. 4.

Grebbestad säkrade kontraktet
I sista omgången säkrade Grebbestad kontraktet och nytt div. 4-spel även nästa säsong då man hemmabesegrade Hogstorp med 3-1 (0-0). Tre snabba mål av Grebbestad i den andra halvleken avgjorde matchen.

Grebbestad kvar i fyran!
Efter en målexplosion är Grebbestad kvar i div 4 även nästa säsong. Detta efter hela 7-0 mot Ödeborg.

7-0 och Grebbestad kvar i fyran
På ett mycket regnblött Siljevi gjorde Grebbestad en storstilad avslutning på årets säsong när man via 7-0 (4-0) på Ödeborg räddade sig kvar i div. 4.

T A C K !!!
STORT TACK och GRATTIS till 6:e plats i serien och säkrat kontrakt. Tack även till de som fixade Siljevi timmarma före spel med grusspridning. Strålande match idag. Bra inställning och skärpa !

TIF/GIF's juniorer finalföll - Matchreferat
Efter en mycket bra, spännande och underhållande match var det IFK Uddevalla som stod som segrare i juniorfinalen med 4-3 efter förlängning. Vid full tid stod det 2-2.

Rosseröd krossades
Serieledande Grebbestad svarade för en nära på felfri insats när man krossade hemmalaget Rosseröd i den elfte omgången av div. 4.

Vinst i sista matchen!
Grebbestad vann den sista och obetydelselösa matchen för säsongen, när man hemmaslog IFK Uddevalla med 4-2. Uddevalla får fortsätta sitt spel i Div 4 kommande säsong.

2-4 matchen i slut

Div II Norra Götaland
I förrgår 14:00

MJÖLBY AI FF
2-4

Vifolkavallen A, Mjölby
Div II Norra Götaland
2022-10-09 14:00
NORDVÄRMLANDS FF (b)
Lillängen, Sysslebäck


 
FIK/GIF Herrar
Tanums IF (b)
2022-10-09 13:30
Sparvallen konstgräs