I backspegeln - 17 oktober genom åren

Wimar Hansson föddes
IK Gauthiod (h) 1-1
Grebbestad tog emot IK Gauthiod och spelade oavgjort, 1-1. GIFs mål gjordes av Oscar Landgren.

Kryss mot Gauthiod - update
Årets sista seriematch slutade 1-1 efter två sena mål. Emil Svensson satte 0-1 efter 83 min. Oskar Landgren kvitterade till 1-1 efter 92 minuter med ett flippermål.

Kvaldags! BK Olympic hemma på lördag
På lördag smäller det! Då drar kvalet till div 1 i gång och Grebbestad spelar hemma på Sparvallen mot Malmös nästa bästa lag, BK Olympic. Kvalångest, kvalglädje, kvalspänning!

T A C K från oss i GIF ...
... för blommor och alla värmande gratulationer via möten på stan, telefon, SMS, email, Facebook och Twitter samt all mediabevakning efter vår "Magiska söndag" med serieseger och avancemang till div. 1 2018. Med stor ödmjukhet och tacksamhet har vi GIF-are de senaste dagarna gått på små moln av glädje efter en fantastisk säsong. Nu ser vi med stor tillförsikt och spänning fram mot alla förberedelser inför föreningens kanske största upplevelse under 95-år - spel i div. 1 Södra under 2018 ! Från djupet av våra GIF-hjärtan TACK ! GREBBESTADS IF

Update 17/11: 150 anmälda till Årsfest lördag 18 november 18.00 i Lunden
Som vanligt avslutar vi fotbollsåret med en hejdundrande årsfest. Det lär inte bli mindre kalasstämning när vi dessutom tagit 14:e seriesegern. CHARLOTTENLUND är det som gäller detta år. Entréavgift 160 kr - då ingår fördrink, förrätt, huvudrätt, kaffe och tårta. Måltids- och övriga drycker medtages. Vi tar kontanter och swish, 123 290 7756. Anmälan, senast 13 november, till info@grebbestadsif.se Välkomna hälsar GREBBESTADS IF

Grattis Lars-Åke Winblad Munkedal
Efter den lyckliga avslutningen i Söndags så har vi nu samlat oss och sammanställt guldtian. Den lyckliga vinnare av 2.448:- är Lars-Åke Winblad som gissat på att vi skulle göra 52 mål och släppa in 32. Eftersom vi stannade på 51 gjorda och 17 insläppta så var Lars-Åke närmast. Se hela listan nedan. För er andra som inte vann så är det till att betala 510:- Detta går bra att swisha på nr 123-2907756 (glöm inte namn och "guldtian"), vill någon ha en faktura istället så hör av er till föreningen. Vinsten hämtas i Lunden 18/11 då det är planerat årsfest.

Härligt Grebbestad med viktiga 3 poäng 👍👍

Igår 14:00

IF KARLSTAD FOTBOLLUTVECKLING (CUBK)

2021-10-24 14:00