I backspegeln - 29 juli genom åren

Joakim Johansson föddes
Filip Danielsson föddes
Karlstad BK (b) 0-0
GIF spelade borta mot Karlstad BK och fick med sig en pinne, 0-0.

Lidköpings FK (h) 2-0
GIF hade hemmamatch mot Lidköpings FK och kunde vinna med 2-0. Grebbestads mål gjordes av Jonas Henriksson (2).

Lidköpings FK (h) 2-1
GIF hade hemmamatch mot Lidköpings FK och vann med uddamålet, 2-1. GIFs mål gjordes av Felix Kristoffersson och Jonas Henriksson.

Grebbestad tog en värdefull poäng borta mot Karlstad då matchen blev mållös.
Värdefull som sagt men dyrköpt. Tre spelare missar nämligen nästa match borta mot Nordvärmland efter tre varningar. Grebbestad hade ett par riktigt fina lägen att avgöra på slutet men annars var det Jonatan Hårenberg som räddade poäng genom några strålande räddningar.

Härlig höststart – Rättvisa 2-0 hemma mot Lidköping
Som så många gånger tidigare blev Jonas Henriksson matchvinnare med sina mål. Han svarade för båda målen varav 1-0 var ett underbart skott. I övrigt gjorde Grebbestad en gedigen insats och segern var egentligen inte hotad.

Sent avgörande när Grebbestad vann mot Lidköping - update
Efter en första halvlek som nästan bara handlade om lidköping lyckades Grebbestad vända matchen i den andra halvleken och vinna med 2-1 (0-1). Segerskytt i 88:e minuten Jonas Henriksson när Grebbestad fått en man utvisad.

Sebastian Jaconelli klar för Grebbestad
I lördags provspelade han. Idag är han klar för Grebbestad. Grebbestad får här ett mycket fint tillskott till truppen i Sebastian som närmast kommer från Oddevold.

Semifinal mot Lane i DM
I morgon spelar Lane-Grebbestad semifinal i årets DM. Lane spelar i div. 4 och ligger där på en 9:e plats.

Snart samling för landslagtruppen med Gustav Henriksson
1-4 augusti är landslagets P15-trupp samlad på Bosön. Bland deltagarna ser vi Grebbestads Gustav Henriksson.

Siljevi-sommar 2011
Sommar och sol och lite regn, det är inte det enda som hänt på Siljevi under den gångna månaden efter sista seriematchen i våromgången.

Grebbestad/Tanum föll mot Dalen/Krokslätt
En kombination av spelare från Tanum och Grebbestad föll på Hedevallen mot Dalen/Krokslätt med 0-3 (0-3).

Tigern till Strömstad
Håkan "Tigern" Hansson lämnar GIF för Strömstad.

Höstens GIF-tips
Camilla Söderlund som länge var med och slogs om slutsegern i vårtipset delar ledningen efter en omgång tillsammans med sonen Daniel Söderlund och Elin Fröjd.

Ny hedersam förlust
Efter en svag inledning av matchen kom Grebbestad igång allt bättre och spelmässigt var knappast resultatet 0-2 (0-1) mot Ytterby rättvist.

Michel Berntsson-Gonzalez ny i GIF
Sent omsider har Grebbestad klart med ett nyförvärv. Michel Berntsson-Gonzalez heter han.

Truppen mot Lundby
14 man är uttagna i en som vanligt preleminär trupp som skall kompletteras med ytterligare en man. Tyvärr har laget just nu lite problem med spelare som tränat dåligt.

6-0 mot Älvängen!
Andra sommarträningsmatchen slutade med storseger efter två mål av Jonas, två av Mikael Johansson, ett av Moen och ett av Abbe. Stabilt.

Snart seriestart igen!
Nu drar serien snart igång igen efter sommaruppehållet.

Tisdag 1 augusti åker Grebbestad till Vallens hemmaplan Ekarvallen i Spekeröd, Stenungsund.

Nu satsar vi mot höstsäsongens 20 matcher ⚽️💪 Forza GIF

2021-07-24 12:00