I backspegeln - 23 april genom åren

Magnus Widengård föddes
Mathias Hegeland föddes
Eds FF (b) 0-1
GIF spelade borta mot Eds FF och med 0-1.

Lundens ÖBK (h) 2-1
GIF hade hemmamatch mot Lundens ÖBK och kunde vinna med uddamålet, 2-1. Grebbestads mål gjordes av Daniel Visone och Robin Olsson.

33 bilder Grebbestad-Nordvärmland
Nu finns 33 bilder att beskåda i Galleriet. Gå via menyrad och Galleri eller via länk nedan:

Bilder Skövde-Grebbestad
Se Mattias Pettersson-Pohl göra Basil i Fawlty Towers, don't mension he war och 37 andra bilder. Totalt 38 st. Gå via Galleri i menyrad eller länk nedan.

Förlust för andralaget på på Orust
Stala/ Myckleby vann trots fantastisk upphämtning.

Grebbestads trupp mot Karlstad
Tränarstaben har nu släppt morgondagens trupp för match mot Karlstad BK. I fjol tog lagen varsin seger och det var hemmalagen som tog segrarna.

Match för andralaget, möter Morlanda borta
Lördag kl 14 är det matchdags för andralaget som startade med fina 4-0 hemma förra helgen. Kan man följa upp detta? Morlanda föll i första matchen borta mot Gilleby 2-3.

Grebbestad på läger i Barcelona
Grebbestad var i april på träningsläger i Barcelona. Här har vi nöjet att presentera lite bilder därifrån

Guldtian avslutad
47 st inlämnade Guldtior blev det till slut. Det varierar mellan 38 & 69 gjorda mål. Se hela listan på vad tipparna tror.....

GIFs hemsida fyller 10 år!
Den 23 april 2000 - dagarna innan säsongspremiären borta mot IFK Uddevalla (seger med 2-1) - öppnade vi för första gången portarna till Grebbestads IFs hemsida. Det har gått 10 år sedan och mycket har hänt under åren!

Ed-Grebbestad 1-0 slut
Idag blir det livrapportering från bortamatchen mot Ed.

TIF/GIFJuniortrupp Onsd 25/4
Onsdagens match spelas mot Herrestad på Hedevallen kl 18:30

Rättvis seger för Velebit
Hemmapremiären för Grebbestad slutade med förlust 0-1 (0-1) mot Velebit. Vinsten var rättvis och det var först på slutet som Grebbestad började trycka på ordentligt.

GIF-tipset
Första omgången i GIF-tipset är klar och hela 19 personer av 44 har maximal poäng.

Första vinsten för Grebbestad
Grebbestad vann årets första seriematch hemma på Siljevi genom att besegra Lunden med 2-1 (1-1). Matchvinnare blev Robin Olsson, som gjorde comeback efter skada, med ett riktigt praktmål.

Hjärnskakning för Tomas
Med ca 10 minuter kvar av segermatchen mot Lunden åkte Grebbestads målvakt Tomas Meijer på en hård tackling och blev liggandes.

Seriepremiär på G
Ifjol var Grebbestad snubblande nära att åka ur div 4 vilket i så fall skulle varit andra året i rad som man trillade ur en serie. Med två omgångar kvar att spela låg laget näst sist i serien och fyra lag kom att åka ur.

Grattis Tanum!
Vi gratulerar Tanums IF till premiärsegern mot Grohed borta i division V. Klara tre-noll talar sitt tydliga språk. TIF är tillbaka.

GIFs hemsida öppnar
Grebbestads IFs hemsida ser dagens ljus för första gången när den läggs ut på Internet för allmän beskådan den 23 april 2000. Initiativtagare och webmaster är Johan Thoresson.

Härligt väder! Nu växer Siljevis gräs så det knakar under markduken.

2020-10-17 14:00

IK GAUTHIOD