Grebbestads IF ♥ Everysport API = Livescore (Beta)

Vi håller på att bygga ett litet objekt som tillsammans med Everysports API låter oss skapa den Livescore ni ser här på vår sida när vi eller något annat lag i vår serie har match.

Koden innehåller en del saker som kan (bör?) göras elegantare, men trots detta fungerar det ganska bra och vi gör därför vår beta-kod tillgänglig för dig att skapa en Livescore-widget för din klubbs hemsida.

Du får använda den och ändra i den som du vill, men tala gärna om det för oss (code at grebbestadsif.se) så vi får veta var den används!

Ladda ner version 0.2 av GIFs Livescore - Powered by Everysport

För att använda den behövs också följande:

• API-nyckel från Everysport
  • jQuery
  • jquery-blink.js
  • Nytt i version 0.2:

• Möjlighet att styra vilket element Livescoren läggs till i, mha en parameter i init()-metoden.
  • Möjlighet att slå på så ett ljud spelas när det blir mål.
  • Starttid visas för de matcher som inte startat ännu.
  • Callback-funktionen för specialhantering av egna matchen får nu med blinkande resultat vid nya mål.

• Imponerad som oftast Grebbestad ni överraskar hela tiden som samhälle, människor o ert / vårt fantastiska Fotbollslag GIF Tack

2017-08-18 19:00

IFK UDDEVALLA