Välkommen till den rödsvarta GIF-familjen!

2019 var ännu ett bra år för Grebbestads IF.

Vårt A-lag spelade i div. 2 Norra Götaland under 2019 och kom på en mycket hedrande silverplats i en jämn serietopp.

Vår övriga seniorer i samverkan med Hamburgsund har också gjort fina insatser i div. 5 och div. 6. Dessutom har vi drygt 100 ungdomar i olika lag från 7 till 17 år som utvecklas varje år och lägger basen av hemmaspelare i framtida seniorlag.

Trots att A-laget inte lyckades kvala sig upp till div. 1 igen så är bedriften att spela i toppen av tvåan bland föreningens idrottsligt sett största bedrifter sedan 1922. Detta ger föreningen styrka och självförtroende för framtiden.

Inför säsongsstarten för såväl senior- som ungdomslag hoppas vi därför på ett fortsatt stöd från alla tänkbara partners, företag och privatpersoner, så att vi skall klara av utmaningen och kostnaderna som verksamheten medför.

GIF har ca 200 stödjande företag och privatpersoner.

Se här vårt utbud av samarbetsmöjligheter från ett medlemskap på 250 kr till stor exponering som HUVUDPARTNER - vi gör det partnerskapspaket som passar Dig som vill stötta GIF och vår verksamhet.

Vi vill gärna ha med Dig i GIF-familjen!

Michael Torberntsson
ordförande

Kul att underskrifterna börjar rulla på. Men hur ser det ut med assisterande till Björk?

2020-10-17 14:00

IK GAUTHIOD